Home Politic De ce a votat Becali împotriva ridicării imunității lui Ion Stan:”Pe mine...

De ce a votat Becali împotriva ridicării imunității lui Ion Stan:”Pe mine nu mă interesează UE”

DISTRIBUIŢI

Deputatul PNL George Becali a declarat că a votat împotriva ridicării imunității lui Ion Stan și că UE este indusă în eroare pe acest subiect de "diavolița" Monica Macovei, europarlamentar PDL, dar și de președintele Traian Băsecu care este un "pârâcios și cerșetor".
Pe mine nu mă interesează ce spune UE, eu am fost acolo, da? Eu sunt Becali și votez parlamentar, deputat în Parlamentul României, cum cred eu de cuviință și conștiința mea. Cei din UE sunt induși în eroare de o diavoliță care se numește Monica Macovei și care face numai rău României. ?ê?£i ce să facă, bă, ăia de la UE dacă văd un președinte pârâcios, cerșetor «Ia uitați, ia uitați». Ce să facă ăia de la UE?! Cea mai mare rușine, să te duci tu, împăratul, președintele e împăratul țării, și tu te duci să îți pârăști neamul tău, țara ta: «Uitați hârtiile, uitați acordul»", a declarat Becali, după votul de la Cameră.
El a spus că președintele Băsescu ar fi trebuit să țină secret acordul semnat cu premierul Ponta și să îl distrugă împreună după doi ani.
"Băi, pârâciosule, alea trebuia să le ții dacă le-ai luat pentru siguranța ta și peste doi ani nici nu le citeai, le dădeai foc, ca să nu rămână mărturie niciodată. Îl chemai pe Ponta, «Băi Victore, hai vino încoa' să le dăm foc și exemplarul tău și al meu», dacă aveai bărbăție și caracter. Nu pârâceală, stai că mă duc la Schulz, la Barroso, la cutare…«Uite domnul Barroso, uite domnul Schulz». Băi, pârâciosule, nu mai ești căpitan de vas, de cursă, ai devenit vâslaci în barcă?!", a spus Becali.

De asemenea, el a arătat că votul său a fost "pentru stat de drept, dreptate și adevăr".
"Este momentul să dăm un semnal acum că nu DNA conduce România, România nu este statul mascaților, nu este statul terorii pentru că asta s-a făcut până acum. Ce a făcut? (Ion Stan n.r.) E un sâmbure de adevăr, dar nu înseamnă că trebuie să îl arestezi. Să îl judece judecătorul și să spună «Condamnare». Bineînțeles că am votat împotriva arestării. Ce arestare e aia? Arestez ca să nu ia legătura cu martorii, dacă există pericol social, dacă e pericol să influențeze ancheta sau să mai facă aceeași infracțiune. Pentru ce să îl arestezi, dă-l în judecată și cu asta basta, fă-i rechizitoriu. Eu am votat împotrivă", a explicat deputatul PNL.
Totodată, Becali a arătat că nu o va mai întreba despre cazul valizei cu bani pentru premierea clubului Universitatea Cluj pe ministrul Justiției, Monica Pivniceru, la audierea din Comisia Juridică, deoarece s-a interesat despre aceasta și a aflat că toată viața a trăit-o pentru justiție și are casa plină de cărți de Drept.
El a mai arătat că PNL este "cel mai curat partid la democrație" deoarece fiecare membru are dreptul la opinie, ceea ce nu este cazul în PSD.
"PNL-ul ăsta e cel mai curat partid, ca și democrație. Cel mai liber, cei mai deschiși, țin și la o glumă. Dacă făcea cineva în PSD ce am făcut eu în PNL, nou venit, îl dădeau afară în trei secunde. Eu i-am spus: «Băi Crin, mai dă-mi un galben din când în când, să mă mai atenționezi, că ai văzut că eu după aia iau roșu direct». ?ê?£i zice: «Nu, domnule, că la PNL fiecare își spune opinia, e liber»", a mai spus Becali.
Camera Deputaților a respins, vineri, cererea de arestare preventivă în cazul Stan cu 226 de voturi "împotrivă" și 145 de voturi "pentru".

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.