Home Actualitate Primarul arestat din Năvodari susține că viața lui este în pericol

Primarul arestat din Năvodari susține că viața lui este în pericol

DISTRIBUIŢI

Primarul PSD din Navodari, Nicolae Matei, arestat preventiv pentru luare de mita, se plange ca este tratat ca "ultimul talhar" si avertizeaza ca viata lui este pusa in pericol de un "grup de interese" care vrea sa "puna mana pe oras".

"Am fost tinut in aceeasi boxa si legat de maini cu acel criminal care a violat si a omorat o prostituata in padurea Floreasca dandu-i cu ciocanul in cap. Cand m-au adus de la Bucuresti la Constanta, incatusat, jumatate din drum am mers cu turela deschisa, desi afara ningea si era ger groaznic.

Plimbat dintr-un arest in altul, am trecut prin situatii inimaginabile, in celule la subsol, unde nu se inchidea geamul, fiind nevoit sa-mi pun propriul prosop sa nu intre zapada in patul de fier si fara lenjerie, avand doar lucrurile cu care m-au luat de pe strada, familiei fiindu-i permis sa-mi aduca ceva abia dupa trei zile", spune primarul din Navodari intr-o scrisoare deschisa.

Nicolae Matei sustine ca arestarea sa a fost dictata de un "grup de interese" care vrea sa preia controlul Navodariului.

"Deja grupul de interese care vrea musai sa puna mana pe orasul Navodari isi are oamenii pregatiti. Complicii, in public imi plang situatia iar in realitate imi canta prohodul si pregatesc inlocuitori slugarnici.

Vor sa construiasca centrul de deseuri industriale periculoase, vor sa mute granita dintre Navodari si Mamaia, sa acapareze o buna parte de litoral, vor ei tabara de copii, vor ca la marginea orasului spre Sibioara sa ia terenul orasului pentru o mare cariera de piatra care sa distruga strazile si sa crape casele in drumul camioanelor gigant spre port. Vor portul Midia si Navodariul sa ramana cu trei la suta din actiuni, vor sa controleze toate proiectele europene in valoare de peste 50 de milioane euro, la care eu si echipa mea am muncit 4 ani.

Din luna mai sunt tinut permanent, eu si toti apropiatii, in controale si ni se construiesc dosare penale. Inchis dupa gratii, ma lupt cu balaurul cu sapte capete care ma ataca din toate partile sa ma elimine.Viata mea si a familiei mele este in pericol iar amenintarile lor inca din anul 2010 sunt puse in practica, pentru ca refuz sa dau orasul Navodari, deranjez mult ca sustin postul de televiziune Litoral TV si postul de radio CFM si am rezultate bune politice si administrative", mai spune primarul din Navodari.

In final el ii acuza pe judecatorii CSM Cristian Danilet si Alina Ghica ca au facut presiuni asupra judecatorilor pentru a nu fi cercetat in stare de libertate.

Nicolae Matei a fost arestat pe 15 noiembrie, fiind acuzat pentru luare de mita.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.