Home Monden Vedetele și-au petrecut Revelionul în mod extravagant

Vedetele și-au petrecut Revelionul în mod extravagant

DISTRIBUIŢI

Vedetele din România au petrecut noaptea dintre ani fie pe scenă, fie alături de cei dragi în ipostaze și ținute incendiare. În timp ce nume marcante ale muzicii românești au susținut concerte în toată țara, încălzind atmosfera din cluburi și petrecerile din piețe, alte vedete au preferat să își petreacă Revelionul în străinătate alături de jumătățile lor.

Astfel, unul dintre cele mai noi si mediatizate cupluri de la Hollywood, format din frumoasa româncă Mădălina Ghenea și faimosul actor Gerard Butler, a ales să întâmpine anul 2013 într-un restaurant luxos din insula Capri, Italia. După ce au petrecut Crăciunul separat, cei doi amorezi nu au ratat ocazia de a se reîntâlni și de petrece noaptea de Revelion împreună, alegând ca destinație o insulă exotică din Italia. Primul Revelion petrecut împreună de mult mediatizatul cuplu s-a dovedit o experiență romantică și plină de clasă, prevestind o relație frumoasă și un început de an promițător pentru cei doi.

Monica Gabor trăiește ”pe picior mare” la Hollywood și pe zi ce trece își lărgește cercul de cunoștințe cu VIP-uri de talie mondială. Românca și Mr. Pink au petrecut Revelionul la o petrecere organizată chiar de ei într-un club pretențios din Los Angeles. La sindrofie au participat vedete cunoscute pe plan mondial pe care cei doi i-au întâmpinat cu tot fastul unei petreceri americane.

În plină ascensiune profesională și cu o carieră de succes, Inna nu a ratat ocazia de a demonstra încă o dată că este o cântăreață actuală, extrem de căutată atât în țară, cât și pe plan internațional. Aceasta a dat curs invitației de a susține un concert la Dubai în noaptea de Anul Nou. Artista a preferat să munceasca în noaptea dintre ani și înțelegem și de ce. Chiar dacă nu a dezvăluit public suma pentru care a acceptat să cânte în Dubai, dacă ne gândim că aceasta este țara oamenilor cu ”dare de mână”, ne putem doar imagina cam câți bani au intrat în buzunarul vedetei, la debutul anului 2013.

Irina Popescu

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.