Home Actualitate Dovada că UDMR este la guvernare, de facto, iar Ponta este o...

Dovada că UDMR este la guvernare, de facto, iar Ponta este o slugă umilă a ungurilor

DISTRIBUIŢI

Prefectul de Covasna, a fost înlăturat după ce și-a permis să-i critice pe extremiștii maghiari care au vandalizat drapelul României. Ponta a dat astfel dovada că este un slugoi  al iredentismului maghiar,  a extremiștilor UDMR, ba mai mult, sancționând pe românul care a condamnat vandalizarea Drapelului României s-a așezat el însuși în același plan cu vandalii care au batjocorit simbolul românesc.
Ponta dezvăluie astfel cine este el de fapt, sub acoperirea de copilot al unui șofer maghiar, respectiv un ticălos de susținător al atentatorilor la adresa drapelului țării. UDMR-ul cu concursul lui Ponta au ales calea cea mai josnică de a-i închide gura prefectului de Covasna care a "deranjat" prea mult și a fost schimbat cu o marionetă care să-l nu îi mai deranjeze pe extremiștii maghiar, ceva de genul prefectului de Harghita, Jean-Adrian Andrei, omul de casă al deputatului PSD de Harghita, Mircea Dușa.
Acesta este un susținător al pretențiilor bolnave ungurești și o slugă a UDMR, prefectul județului Harghita fiind cel care refuza să aplice legea în cazul indicatoarelor rutiere din Miercurea Ciuc inscripționate în limba maghiară. Același pidosnic slugoi bozgoresc a refuzat să sancționeze primarii din județ care arborează ilegal drapelul Ungariei sub motivul că el este discromatic și nu vede culorile cârpelor maghiare fluturând pe clădirile din județele României, urmând să vadă mai bine după ce-și va face o operație la ochi, cu drujba.
Liderii UDMR au salutat decizia lui Ponta și au adăugat batjocoritor că “se bucură că Guvernul și premierul Victor Ponta și-au dat seama că în județ Codrin Munteanu a fost un factor destabilizator”.
În urmă cu câteva zile scriam despre vandalizarea drapelului României în ziua de 24 ianuarie, ziua de sărbătorire a Unirii Principatelor, chiar în fața sediului Prefecturii din Covasna în apropierea Pieței Mihai Viteazul.
Pentru prima oară în viață, cred am lăudat un pesedist, prefectul de Covasna, Codrin Munteanu, care s-a dovedit un român dintr-o bucată, deoarece a condamnat ferm gestul desacralizator și a indicat cine sunt autorii morali ai atacului la drapelul României. Președintele UDMR Covasna, Tamaș Sandor, șeful Consiliului Județean și primarul Antal Arpad sunt niște adevărați teroriști, nu doar în afirmații, deoarece public cei doi au susținut ideea autonomiei pe calea “modelului “kosovar, cu arma în mână. Primarul orașului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a fost cel care a organizat strângerea de semnături pentru scoaterea Armatei Romane din oraș, cu ceva vreme în urmă.

Ponta, țucălar maghiar

Am mai scris cândva despre Ponta că este doar un amărât de țucălar cu zurgălăi atins de țicneala, un închipuit sonat și scos din anonimat de către Năstase și Ilici pe post de maimuțica care turuie ca o morișcă numai tâmpenii.
Prin 2011 micul Titulescu – i se mai spunea în partid și micul Nătăflescu, sau El Che de Vece – plângea cu lacrimi de șobolimbozaur după UDMR. Neprețuitul Victor Viorel Ponta, extrem de relaxat la nivel intelectual, până la deranj mintal total și capabil din două vorbe să se trimită în derizoriu pe sine însuși cu partid cu tot afirma oximoronic că „Băsescu este nazist bolșevic! “deoarece “dezvoltă o strategie pentru divizarea comunității maghiare din România și slăbirea UDMR “.
Ponta se afla atunci în vizită de lucru, în teritoriu, la Pitești, în fieful baronetului Nicolescu, alături de Nasty boy, cel care l-a propulsat din  spate atâția ani. Dedicat ca de obicei, lui Traian Băsescu, veșnica să obsesie, Ponta s-a depășit atunci pe sine însuși, cu un discurs halucinant în care amesteca imprecația la adresa președintelui cu rudimente de „analiză ideologică “, de o stupiditate deconcertantă.
Ponta a ținut să precizeze la Pitești că Băsescu vrea să destructureze UDMR, ceea ce ar face parte dintr-o „strategie împotriva României și a intereselor României, pentru a slăbi UDMR în așa fel încât să nu mai fie reprezentat în Parlament.” Din acest motiv, zicea Ponta, Băsescu ar avea în comun “valori bolșevice sau fasciste sau naziste, tot acolo “.
La vremea aceea am crezut că Ponta e doar un decerebrat inept deoarece a crescut pe marginea pistelor de raliu auto, iar bibliotecile nu s-au aflat pe ruta sa existențială. M-am gândit că cineva îi pune din când în când vorbe în gură, cam alandala, el le amestecă și le scuipă și din cauza asta iese câte un haloimăs de toată frumusețea.
Însă abia acum se validează pe deplin ideea că Ponta chiar credea că o strategie de eliminare a UDMR din Parlament – admițând că ar fi existat vreuna – ar fi o strategie împotriva intereselor României! Ponta de fapt era principalul avocat al UDMR, la vedere!
Așadar, temerile lui Ponta că Băsescu ar putea „submina “UDMR reflectau pe de o parte pe deplin ecoul din umbră al bolșevicului Ion Iliescu, cel care a crescut paternal UDMR-ul la sânul său, dar pe de altă parte configurează profilul unui lider de partid – PSD – cu totul dedicat susținerii agregatului antiromânesc visceral al rețelei UDMR.
Cu sau fără voie, gura idiotului adevăr grăiește. La Pitești, fără voie, Ponta a devoalat substanța ideologică profund antiromânească a partidului său, în care a fost instalat pe scaun, pe post de maimuțoi, de către sinistrul criminal cu mâinile roșii de sânge de români, Tataia Ilici.

UDMR, creația lui Iliescu

Isteria lui Ponta pe tema defavorizării UDMR era alimentată din fundal de isteria lui Tataia Ilici, adevăratul fondator și susținător din umbră al UDMR, organizație înființată în data de 25 decembrie 1989, imediat ce Iliescu și-a anunțat stăpânii că a trecut la lichidarea familiei Ceaușescu, familia care l-a crescut ca pe un copil adoptiv. UDMR a fost dintotdeauna aripa maghiară a FSN iar Statutul de bază al organizației a fost stabilit încă din primul “document” al Frontului, în care Iliescu anunța drepturi speciale pentru minoritatea maghiară. UDMR-ul este de fapt un ONG cu un singur obiect de activitate – opoziția față de instituția Statului Român.
UDMR-ul, ca și PRM-ul, a servit necontenit cartelului roșu, iar șobolanul rozaliu, Viorel Hrebenciuc, a fost principalul „negociator “cu colegii săi unguri, cărora le-a acordat până la sațietate tot ce le-au dorit mușchii lor, cu delegație direct de la Ion Iliescu. Singura temă perpetuă a UDMR de la fondare până astăzi a fost tema autonomiei, fie ea colectivă, etnică ori teritorială, temă ce pune în discuție un proces de înaintare și edificare a unei noi frontiere. În cazul României, este vorba de procesul de constituire a unei frontiere maghiare interne, situație ce implică enclavizarea și secesiunea minorității maghiare, respectiv expansiunea frontierei ungare în interiorul teritoriului României.
Ungurii poartă împotriva României un război perpetuu război, arareori la vedere, iar ținta atacatorilor este chiar sufletul românesc, identitatea spirituală a românilor ca popor european multimilenar. Miza lor este obținerea controlului asupra unei zecimi din România. Autoritățile de la Budapesta își doresc ca în următorul deceniu, mediul economic al Ardealului să fie unul complementar Ungariei, realizându-se, astfel, unul dintre principalele deziderate ale politicii externe maghiare, scop definit încă de acum peste un deceniu de fostul ministru de Externe Geza Jeszenski: „în fapt, urmărim ca Transilvania să devină un spațiu de complementaritate al economiei ungare, iar ca scop politico-strategic, unirea maghiarilor în granițele lor existențe înainte de Trianon “.
Asociația culturală UDMR – o asociație de minoritari – intenționează să devină un fel de societate comercială, cu drepturi depline de acționar majoritar în S.C. România S.A. Însă în același timp UDMR ar vrea un fel de ieșire din indiviziune – pentru maghiari – cu bătaie spre dezmembrământ – autonomie.

„Străpungerea“ Transilvaniei

Organizarea internă a UDMR, prin Consiliul Reprezentanților – un fel de miniparlament, și crearea unor direcții regionale cu rol executiv, care se ocupă de cadrele didactice, de problemele economice, de agricultură, de învățământ – ce imită activitatea ministerelor, arată deja intenția organizării maghiare de tip statal pe teritoriul României. Liderii UDMR au mai fondat încă alte mici udmr-uri, cum ar fi Uniunea Civic Maghiara (UCM), Consiliul Național al Maghiarilor din Transilvania (CNMT) Consiliul Național Secuiesc (CNS) și au creat și niște partidulete fantomă, cum ar fi PCM, pentru a lua din toate zonele inclusiv de la secuii pe care îi disprețuiesc voturi și resurse.
În Secuime s-a trecut de mult la utilizarea vechilor sigle și embleme din timpul ocupației hortiste, în consilii și primării se folosește exclusiv limba maghiară, la întruniri și sărbători se cântă imnul de stat maghiar, deci, de facto, funcționează „insule de autonomie “cu atribute statale, ce străpung „frontiera internă “a României.
Formațiunea parapolitică maghiară – deoarece UDMR este „doar “o asociație, sau mai exact un nod de rețea a peste 2.000 de organizații, fundații, asociații și firme conectate direct sau indirect la Budapesta, dar și cu fire mai puțin vizibile la Moscova – are scopuri explicite cvasidocumentate de către servicii, ce ating siguranța națională. Cum echilibrul politic incert are la noi o componentă împuțită, respectiv UDMR-ul, arbitrajul cade mai întotdeauna pe mâna lor. Este de așteptat că vor negocia încă mai mult decât au obținut deja iar gașca PSD face jocul ungurilor și asta nu de azi, de ieri. Toate tensiunile și provocările din zona Ardealului din aceste zile sunt alimentate de liderii UDMR pentru a forța reintrarea la guvernare, adică readucerea organizației la sursa de bani romanești. Vor banii romanilor pe care îi urăsc ei din răsputeri.
Elita conducătoare a UDMR, subgrup cu rol cheie în manipularea minorității maghiare, s-a străduit prin toate mijloacele să creeze un climat de revoltă față de statul român, utilizând o tehnică clasică a provocării, pentru a solidariza întreaga colectivitate împotriva Statului român. Chiar dacă nu toți membrii minorității maghiare împărtășesc vederile conducerii UDMR, coeziunea internă a grupului îi îndreaptă pe toți în aceeași direcție, impusă de opinia indusă grupului de către subgrupul dominant.
Acest subgrup conducător este dușman nu doar al Statului român. Liderii teoriei confruntării sunt mai ales dușmani ai propriei colectivități pe care o împing sistematic pe calea intoleranței și secesiunii, speculând sentimentele naționaliste, de cele mai multe ori în interes propriu și personal. Cu sau fără voie, liderii UDMR servesc totodată o Centrală interesată în menținerea unor zone volatile de conflict în zona frontierei estice a NATO

„Nincs kegyelem“ (Fără îndurare)

Liderii maghiari, de soiul lui Tamaș Sandor “razbonicul kosovar” manipulează și controlează opinia minoritarilor maghiari, intensificând și exploatând frustrările și nemulțumirile comunității, alimentând neîncetat premizele confruntării cu românii.
Principala inspirație a celor ca Tamaș Sandor vine de aici: Nincs kegyelem" (Fără îndurare) – de Ducso Csaba. Budapesta, 1939 – " Voi suprima pe fiecare valah ce-mi va ieși în cale! Pe fiecare îl voi suprima! Nu va fi îndurare. Voi aprinde noaptea satele valahe! Voi trece prin sabie toată populația. Voi otrăvi toate fântânile și voi ucide până și copiii din leagăn! În germene voi distruge acest neam de hoți și ticăloși! Nu va fi pentru nimeni nici o milă! Nici pentru copiii de leagăn, nici pentru mama care va naște copil… Voi suprima fiecare valah și atunci nu va mai fi în Ardeal decât o singură naționalitate, cea maghiară, nația mea, sângele meu! Voi face inofensivi pe viitorii Horia și Cloșca. Nu va fi milă!"… și de aici…
"Pe acești valahi opincari trebuie să-i extirpăm, să-i ucidem ca pe dușmanii noștri. Păcat va fi cu adevărat dacă nu vom extermina această bandă (…) de valahi opincari (…). Vom organiza și o noapte a Sfântului Bartolomeu (…) și vom ucide și copiii în pântecele mamelor lor". (…) " cuvântare rostită la ?ê?£imleu Silvaniei de către baronul maghiar Aczel Ede, șeful Circumscripției regionale a X-a Cluj a organizației paramilitare horthyste a tiraliorilor.
Însă dacă tot vor alde Tamaș Sandor și alți lideri maghiari să întoarcă roata istoriei, de ce nu să întoarcem și noi roata istoriei mai înapoi în timp, pe când neamurile hunice se flendureau prin Asia și apoi să-i trimitem la Iancu la statuie („vin la Iancu la statuie ca să dăm la unguri m… ie “este un hit online foarte popular).

George Roncea

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.