Home Actualitate Autoritățile în alertă. Soția lui Olteanu amenință: e o surpriză că SOV...

Autoritățile în alertă. Soția lui Olteanu amenință: e o surpriză că SOV mai trăiește

DISTRIBUIŢI

Sigură pe ea, femeia care a reușit să-l smulgă pe nomenclaturistul Bogdan Olteanu din patul Alinei Gorghiu a făcut ieri noapte declarații stupefiante. Bogdan Olteanu și Cristina Andone au doi copii, strănepoții Ghizelei Vass și au divortat oficial in 2009 din cauza amantlâcului politicianului cu Alina Gorghiu dar s-au impăcat ulterior, Olteanu părăsind-o pe Alina care s-a întors la Mihai Voicu în speranța că o va lua de nevastă dar mama acestuia s-a opus. Abia șapte ani mai târziu, Gorghiu a reușit să se mărite cu Lucian Isar după ce a divorțat de soția însărcinată. Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost eliberat vineri noaptea din arestul Poliției Capitalei, după ce ICCJ l-a plasat în arest la domiciliu. La ieșirea din închisoare Olteanu a declarat „Este un moment greu, este un moment trist si o perioada foarte trista. Sper sa se termine cat mai repede. Doresc sa obtin achitarea cat mai rapid, pentru a reincepe o viata normala. Pana la acel moment, voi face ceea ce onoarea si respectul fata de institutia din care am facut parte imi cere (n.r. dezacordul ii apartine), voi transmite cat mai rapid demisia mea din conducerea Bancii Nationale si voi urma sa imi sustin cauza in justitie”, a spus Bogdan Olteanu, intr-o scurta declaratie data in fata arestului Politiei Capitalei.

Și nevasta lui a ținut să transimtă un mesaj care a fost preluat și de autorități: „Am trecut printr-un curcubeu de emotii. La inceput am fost destul de relaxata, dupa care spaima, trecand prin speranta. Pentru mine a fost o surpriza ca domnul Sorin Ovidiu Vantu inca mai traieste.”

SOV l-a denunțat pe Olteanu la DNA că a primit un milion de Euro cash pentru ca nașul său, Tăriceanu să-l numească pe Liviu Mihaiu guvernator al Deltei.

Cine știe ce lecții i-o fi predat stalinista Ghizela Vass, bunica lui Olteanu, până la moartea ei în 2004: dușmanii trebuie omorâți! Sperăm că în penitenciar viața golănașului SOV este păzită, să nu ne trezim că alunecă la dușuri și se lovește la cap mai ales când are atâtea lucruri de spus.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.