Acasă Actualitate Cu 19 spitale în subordine, Firea întreabă mai întâi preotul dacă nu...

Cu 19 spitale în subordine, Firea întreabă mai întâi preotul dacă nu e păcat să meargă la medic

DISTRIBUIȚI

Primarul Capitalei și cel al orașului Voluntari care formează cuplul Firea-Pandele au participat la o penibilă emisiune la România TV.
Una dintre întrebările reporterei adresată celor doi, a fost despre „felul în care a fost conceput David… Puteți să ne povestiți, să le spunem telespectatorilor?”. David este primul copil al cuplului. Pioasă, Gabriela Firea a povestit ”Ne-am rugat foarte mult. În primul rând. Amândoi stăruitor ne-am rugat”. Apoi, deși nu se exprimă în acest sens, înțelegem că au făcut sex dar cum Firea nu rămânea însărcinată, duhovnicul său i-a spus să meargă și la un medic, lucru pe care primarul Capitalei l-a făcut numai și numai după ce a întrebat preotul dacă nu e un păcat să mergi la medic. Rămâi mască ce poate scoate individa asta pe gură care are 19 spitale în subordine.

Dar impostura lui Firea nu se oprește la religie. Deși e membră a Uniunii Scriitorilor folosește cuvântul ”transcede”, în loc de forma corectă ”transcende”, potrivindu-se cu soțul ei care declară că „mai navig pe net” (vorbim despre Cel mai deștept român: a făcut în paralel două doctorate și un masterat) , că spală vasele și-i pregătește micul dejun soției făcând suc dintr-o sfeclă roșie, două mere și doi morcovi. Emisiunea ce era evident una publicitară nu s-a încheiat înainte ca  reporterița RTV să nu-i spună virilului Pandele: ”Mie mi-e foarte clar că sunteți pregătit să deveniți tată din nou”, răspunsul acestuia venind năucitor: ”Acum lăsând gluma deoparte, nu o provocați, nu ne provocați!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.