Acasă Actualitate Aranjament penibil: o jurnalistă de la televiziunea președintelui PSD Cluj a venit...

Aranjament penibil: o jurnalistă de la televiziunea președintelui PSD Cluj a venit special la București ca s-o întrebe pe Dăncilă Teorema lui Pitagora

DISTRIBUIȚI

Ca să dovedească faptul că ea de fapt știe matematică după ce n-a fost în stare nici formula ariei cercului s-o enunțe, candidata PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a fost întrebată, în cadrul conferinței de presă susținută joi seara la Palatul Parlamentului, care este Teorema lui Pitagora. Desigur că Dăncilă a știut răspunsul la întrebare: „Am spus că nu voi mai răspunde la asemenea întrebări, ne vom concentra pe probleme politice. Dar pentru că iar o să se spună că nu știu (n.r. ca și cum ea de fapt ar ști dar lumea e rea!), vă voi răspunde: Suma pătratelor catetelor e egală cu pătratul ipotenuzei”, a spus Dăncilă. Cea care i-a pus întrebarea Vioricăi Dăncilă este o jurnalistă a postului de știri NCN, post deținut de Liviu Alexa, șeful Organizației PSD Cluj. În mod evident Dăncilă e deranjată când lumea râde de ea că e proastă dar în mod continuu face greșeli de exprimare și se crede mult mai deșteaptă decât este în realitate. Așa că PSD a aranjat să vină fata asta la București și să pună această întrebare la care Viorica repetase răspunsul. Cum spunea lingvistul Dan Alexe: „prostul crede că nici tu nu știi.”

6 COMENTARII

  1. Un inginer șef, pesedist, prins că nu cunoștea principiul vaselor comunicante, de ciudă, m-a luat în collimator, s-a ținut scai după mine șase luni de zile…chiar și toarșu director m-a luat la ochi, în loc sa-mi dea o primă chiar și simbolică…deh erau amândoi conțărani.

  2. https://www.national.ro/
    ,,Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea art. 30 din Legea nr. 312/2004 privind Statutul Băncii Naționale a României.”
    Cum ați comenta despre retrimiterea la parlament a unei legi, inițiată de Liviu Dragnea, Șerban Nicolae, Teodorovici, deci de PSD, declarată constituțională de către judecătorii CCR, în condițiile în care legea procedurală stabilește în mod clar promulgarea legii declarată constituțională, ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.