Acasă Actualitate Băsescu către PDL: Renunțați la privilegii!

Băsescu către PDL: Renunțați la privilegii!

DISTRIBUIȚI

„Nu puteți cere pensionarilor să lase din pensii, câtă vreme unii nu renunță la privilegii.“ Asta le-a transmis ieri Traian Băsescu parlamentarilor democrat-liberali. Surse din PDL au precizat că președintele le-a spus reprezentanților puterii că exemplul privind economiile trebuie să înceapă cu ei înșiși.
De asemenea, potrivit surselor HotNews.ro, președintele Traian Băsescu le-ar fi precizat democrat-liberalilor că trebuie să renunțe la afacerile cu statul: „V-am mai spus și în 2002 că trebuie să renunțați la afacerile cu statul și acum mai mult ca oricând trebuie să înțelegeți asta și să luați o decizie: ori funcții, ori afaceri“.
El le-ar fi amintit parlamentarilor că, în 2002, când era primar, s-a luat decizia renunțării la afacerile cu statul în cazul politicienilor cu funcție de conducere. „Atunci s-a respectat o perioadă. Acum trebuie să se ia decizia foarte clar. Dacă nu adoptați linia asta, veți fi un partid de nimic. Ori afaceri cu statul, ori politică“, le-ar fi cerut șeful statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.