Acasă Actualitate Dalli: Ludovic Orban – un „bețiv mincinos”

Dalli: Ludovic Orban – un „bețiv mincinos”

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții firmei Dalli au dat, ieri, o replică dură unor afirmații făcute cu o seară înainte de fostul viceprimar liberal al Capitalei și fost ministru al Transporturilor Ludovic Orban, numindu-l pe acesta „bețiv mincinos“ și acuzându-l de diferite abuzuri.
Afirmațiile Dalli, transmise presei sub forma unei scrisori deschise, reprezintă o replică dată fostului viceprimar liberal, care, într-o emisiune la Realitatea TV, a acuzat firma că a gestionat defectuos parcările din Capitală, în perioada în care le-a avut în administrare.
Potrivit celor de la Dalli, Orban ar fi spus, într-o emisiune la Realitatea TV, că firma „a exploatat 12.000 de locuri de parcare în București și încasa cât pentru 600 de mașini pe oră“.
„Vă aducem la cunoștință că, așa cum se menționează și în comunicatul oficial al PMB (Primăriei Municipiului București, n.r.), la rezilierea contractului au fost preluate de la Dalli un număr de «peste 3.000 de locuri de parcare». Suntem surprinși de afirmațiile dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât ați fost viceprimar în perioada în care Dalli a avut contract cu PMB“, scriu reprezentanții firmei în scrisoarea deschisă către Orban.
Aceștia îl acuză pe fostul viceprimar liberal că, „poate“, „dansul pe mese și bătăile cu frișcă au fost mai importante decât contractul cu Dalli“, continuând seria exprimărilor dure cu o aluzie la posibilitatea ca Orban să fi putut citi contractul între firmă și municipalitate „atunci când nu era mahmur“.
Potrivit Dalli, în emisiunea de miercuri seară, Orban ar fi vorbit „și despre moralitate“, astfel că reprezentanții firmei simt nevoia să-l completeze, amintindu-i de un aviz dat fostului acționar al firmei, Dorin Cocoș, pentru extinderea unui hotel în zona Gării de Nord, gest pe care cei de la Dalli și-l explică prin faptul că, „poate“, Orban era „tot timpul, în licitație, cu ochii în fusta secretarei“.
„Căutați probabil «gaura» dată în bugetul Ministerului Transporturilor prin suplimentarea cu zeci de milioane a contractului de reabilitare a pistei (cu «st», nu «zd») a aeroportului Băneasa“, mai scriu reprezentanții Dalli.
În finalul documentului, ei îl numesc din nou pe Orban „bețiv mincinos“ și-i urează „petreceri cât mai «romanțate» și multă, multă sănătate“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.