Home Actualitate HOROSCOP 01 AUGUST 2023

HOROSCOP 01 AUGUST 2023

DISTRIBUIŢI

Berbec
Dacă sunteți singuri, astăzi este momentul ideal pentru a face o bună impresie cuiva, dacă sunteți cu cineva, aveți grijă, discuțiile inocente ale dumneavoastră cu cineva vor părea flirturi partenerului.

Taur
Nu luați nimic de bun din ce vi se spune, nu ați fost niciodată superficiali, așa că nu începeți acum. Chiar dacă cei din jur vă sfătuiesc să închideți ochii, nu veți fi capabili apoi să vă mulțumiți cu situația creată.

Gemeni
Vă jucați fără jenă cu cineva care chiar adoră tot ceea ce faceți sau spuneți, dar asta se poate transforma într-o situație negativă, căci puteți atrage gelozia celor dragi.

Rac
Trebuie să ieșiți neapărat din zona de confort personal în care v-ați vârât de ceva vreme și să observați că cei dragi chiar au nevoie de dumneavoastră. Nu ignorați strigătul lor de ajutor, situația vă poate scăpa apoi de sub control.

Leu
Ar trebui să vă lăsați toate treburile importante pentru mâine sau altă zi, căci sunteți puțin distrați și chiar visători. Nu opuneți rezistență celor care încearcă să vă scoată din starea aceasta.

Fecioară
Sunteți singura persoană de la serviciu care vede că trebuie ceva făcut de urgență pentru a evita un posibil dezastru. Nu stați în umbră, nu vă stă bine rolul celui care spune: ‘Ți-am spus eu!”

Balanță
Astăzi este momentul perfect pentru a încerca noi experiențe, atât la serviciu, cât și în viața de zi cu zi. Nu refuzați nicio provocare, căci s-ar putea să vă îmbogățească orizontul.

Scorpion
Fie că e vorba de banalele facturi, fie că aveți alte acte de studiat, fiți cu ochii în patru, căci este ceva putred la mijloc: ori veți fi escrocați, ori s-a strecurat o greșeală ce trebuie imediat remediată.

Săgetator
Încercați să nu mai priviți situația doar per ansamblu și să observați mai îndeaproape detaliile, apoi să vă stabiliți niște reguli de bază și să vă impuneți urmarea lor. Este timpul să vă organizați, momentele de improvizație nu pot dura la nesfârșit.

Capricorn
Dispuneți de o extraordinară empatie, dar nu o prea folosiți. Astăzi e momentul să începeți să vorbiți, iar efectul nu vă întârzia să apară.

Vărsător
Trebuie să vă eliberați de ceva ce vă stă pe limbă de mult timp, dar încercați să o spuneți cu tact și diplomație. Folosiți-vă chiar imaginația, căci eliberarea dumneavoastră ar putea însemna suferință unui apropiat.

Pești
Poate că simțiți că totul se schimbă în jurul dumneavoastră, însă doar câteva aspecte ale vieții dumneavoastră vă vor pune ceva probleme. Nu încercați să le faceți pe toate deodată, căci nu veți realiza nimic, la final.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.