Home Actualitate HOROSCOP 01 MAI 2024

HOROSCOP 01 MAI 2024

DISTRIBUIŢI

HOROSCOP 01 MAI 2024

Berbec – Este necesar să îi ascultați cu atenție pe cei ce vă sfătuiesc să mizați mai mult pe intuiția dv., deoarece alții profită de „premonițiile” pe care le aveți. Plănuiți un drum lung și costisitor.

Taur – Cei din anturaj au impresia că sunteți mai formalist decât este necesar și este posibil să aibă dreptate. Poate prea dați atenție unor aspecte neimportante.

Gemeni – Vă plictisiți în compania prietenilor dv., dar nu faceți nimic pentru a schimba atmosfera. Preferați să vă retrageți și să vă vedeți de treburile familiale obișnuite. Randament sporit numai dimineața.

Rac – Veți fi obligat să participați la un fel de adunare prelungită, la care se vor stabili „alianțe“, care nu vă vor plăcea deloc. De la amiază, nu aveți încotro și vă supuneți totuși părerii generale.

Leu – Înțelegeți greșit noțiunea de devotament sau sunteți doar pus să alegeți între două persoane la care țineți în mod egal și nu știți cum să reacționați. Seara, dispute în familie.

Fecioară – Vă cuceriți auditoriul prin amabilitate și complimente. Poate că faceți și unele gesturi exagerate, altruiste, pe care ulterior le veți regreta. Aveți totuși mai multă încredere în viitor și în prieteni.

Balanță  – Dacă nu doriți să aveți vreo problemă cu rudele, este de preferat să nu le aduceți aminte de datoriile pe care le au și de promisiunile de care le-au uitat definitiv. Renunțări sentimentale dureroase.

Scorpion – Nu vă lipsește entuziasmul și dispuneți de un surplus de energie vitală pe care trebuie să o cheltuiți cumva. Aveți grijă să nu vă implicați emoțional prea mult!

Săgetător – Este posibil să vi se propună o activitate la care visați de mult timp. Veți avea ocazia să descoperiți că uneori dorințele sunt periculoase mai ales atunci când se împlinesc.

Capricorn – Plin de încredere în propriile forțe, acceptați din partea celor din anturaj unele intruziuni în intimitatea dv. Seara, descoperiți că ați greșit din nou și regretați, însă mărturisirile au fost făcute.

Vărsător – O rudă vă solicită ajutorul și nu aveți cum să o refuzați, mai ales că i-ați promis că o veți sprijini permanent. Veți fi surprins de reacția de mulțumire, atunci când vi se vor oferi bani ori cadouri costisitoare.

Pești – Este momentul cel mai potrivit pentru a valorifica ideile de a petrece timpul. În timpul zilei, o întâlnire neașteptată vă creează încurcături familiale, iar seara este posibil să plecați din localitate.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.