Home Actualitate HOROSCOP 02 MAI 2024

HOROSCOP 02 MAI 2024

DISTRIBUIŢI

HOROSCOP 02 MAI 2024

Berbec – Continuați să cheltuiți peste măsură, numai că de această dată veti avea surpriza să nu mai fiți deloc susținut de partenerul de cuplu.

Taur – Foarte energic și mult prea vorbăreț, discutați îndelung cu colegii dvs. despre rezultate. Partenerul de cuplu este mai prosper și relaxat.

Gemeni – Relația sentimentală este pe cale să se dezintegreze, dar pentru moment nu aveți de gând să faceți nimic pentru a împiedica această situație.

Rac – Aproape toți banii pe care îi primiți trebuie să-i dați prietenilor, fie că v-au împrumutat cândva, fie că sunt deciși să fie sponsorizați de dvs.

Leu – Știți că în curând veți primi o importantă sumă de bani și deja vă faceți planuri care depășesc cu mult posibilitățile dvs. prezente și viitoare.

Fecioară – Țineți morțiș să vă achitați ultimele datorii și apelati la oricine, chiar adversar să vă fie, numai să vă respectați termenele. Planificați drumuri.

Balanță – Chiar dacă starea de sănătate nu este mulțumitoare, aveți și azi rezultate financiare extrem de bune.

Scorpion – Pentru a vă îndeplini idealurile, va trebui să alegeți un drum destul de greu. Oricât l-ați ocoli, veți ajunge în același punct.

Săgetător – Atribuțiile dv. ca lider de opinie sunt iar limitate. Nu va interesează decât să puneți capăt „viselor“ aiuristice ale partenerului de cuplu.

Capricorn – Nu evaluați deloc corect ajutorul financiar de care are nevoie o persoană dragă care este foarte bolnavă și riscați să rămâneți fără bani.

Vărsător – Nu le dați cele mai bune indicații partenerilor de afaceri, cu toate că vi s-a atras atenția că greșiți. Partenerul de cuplu vă cere noi evidențe contabile.

Pești – Munciți mult, atât la serviciu, cât și acasă, iar membrii familiei se sperie de posibilele repercusiuni. Visați la călătorii lungi.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.