Home Actualitate HOROSCOP 09 IULIE 2024

HOROSCOP 09 IULIE 2024

DISTRIBUIŢI

HOROSCOP 09 IULIE 2024

Berbec – Vă propuneți ca astăzi  să vă odihniți. Însă va apărea ceva care vă dă planurile peste cap. Se anunță o zi cu distracție, dar și oboseală. Aveți grijă la sănătate.

Taur – Sunteți acuzat/ă de sentimentalism, din simplul motiv că vă manifestați un pic mai altruist decât până acum. Persoana iubită însă vă încurajează și vă susține.

Gemeni – Vă recâștigați independența financiară, dar tot nu sunteți mulțumit/ă de resursele pentru azi. Nu faceți abuzuri, deoarece s-ar putea să o pierdeți iar. Implicați-vă mai mult în relația sentimentală.

Rac – Răspundeți negativ la toate invitațiile prietenilor. Îi mințiți crezând astfel că veți avea parte de odihnă. Azi vă doriți să faceți niște schimbări în casă.

Leu – Azi sunteți tentați să deveniți infideli. Relația dumneavoastră este în primejdie din această cauză. Sfatul nostru este să nu dați cioara din mână pentru cea de pe gard.

Fecioară – Lucrurile ar putea scăpa astăzi de sub control, dacă nu sunteți atent/ă când luați unele decizii. Analizați toate riscurile posibile și gândiți-vă bine care sunt resursele pe care le aveți la dispoziție, înainte de a vă implica în proiecte complexe.

Balanță  – Tocmai ați trecut peste o decepție amoroasă și nu vă gândiți să acceptați alta. Veți trece prin momente de iritație maximă, însă prietenii adevărați vor fi alături de dumneavoastră la greu. Nu este cazul să disperați.

Scorpion – Nu ești în cea mai bună formă fizică și intelectuală. Nu este recomandat să-ți asumi prea multe sarcini la locul de muncă. Partenerul de cuplu te poate ajuta să-ți revii, așa că încearcă să porți o discuție cu el.

Săgetator – Vi se pare că prietenii vă ascund părerea lor despre dumneavoastră, însă azi vă vor demonstra că nu este așa. Aveți grijă cu abuzurile pentru că mai aveți încă două zile de muncă din acestă săptămână.

Capricorn – Cu toate că sunteți independent/ă financiar, mai trebuie să apelați din când în când la ajutorul unor rude sau prieteni. Aveți grijă cât cheltuiți azi.

Vărsător – Încearcă să îți găsești echilibrul interior, să îți recapeți calmul și să înțelegi că și părerea celorlalți contează. Pe plan financiar stai bine.

Pești – Rudele au probleme financiare și s-au gândit să apeleze la resursele dumneavoastră. Deoarece ați face orice pentru familie, nu stați pe gânduri și săriți în ajutorul lor. Aveți grijă cu persoana iubită. Vă cam neglijează.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.