Acasă Actualitate HOROSCOP 09 SEPTEMBRIE 2023

HOROSCOP 09 SEPTEMBRIE 2023

DISTRIBUIȚI
HOROSCOP 09 SEPTEMBRIE 2023
Berbec
De obicei dețineți o doză suficientă de încredere în sine, dar astăzi sunteți extrem de sensibili la critici și mai ales foarte influențabili.
Taur
Astăzi aveți impresia că vă aflați exact acolo unde nu trebuie, dar este doar o părere, căci veți rezolva o mai veche problemă la care nu găsiseți rezolvarea.
Gemeni
Dacă nu încercați, nu greșiți, dar aduceți-vă aminte că din erori se compune experiența. Curajoșii știu că există riscuri peste tot.
Rac
Dacă ziua începe bine, așa se și va sfârși, dar aveți grijă cu începuturile dificile, căci apoi vi se va părea cea mai lungă zi din viața dumneavoastră.
Leu
Nu toată lumea va putea fi atentă la explicațiile dumneavoastră despre cel mai recent proiect reușit, așa că rețineți-vă puțin bucuria.
Fecioară
Sunteți genul care știe exact ce vrea și obține, la un moment dat, acel lucru, iar astăzi aveți o foarte bună pistă de urmat pentru atingerea scopurilor.
Balanță
Deschideți-vă bine ochii și observați că nimeni nu vă va ajuta familia sau apropiații, decât dumneavoastră, așa că nu vă mai bateți capul cu problemele altora și faceți-vă un plan de atac.
Scorpion
Vă înțelegeți foarte bine cu oricine astăzi, de aceea orice grup de muncă se va bate pentru prezența dumneavoastră.
Săgetator
Chiar și în rolul de avocat al diavolului tot vă trebuie o anumită distanță față de ceilalți, așa că retrageți-vă cu grație și urziți-vă planurile de atac.
Capricorn
Ar trebui să-i lăsați să supraviețuiască pe cei ce vă provoacă astăzi, așa vă arătați și latura milostivă, pe lângă energia fantastică ce o dețineți.
Vărsător
Astăzi vă ajunge oboseala mai rapid decât în alte zile, așa că nu vă forțați să faceți ce știați că puteați altădată, aveți și dumneavoastră niște limite.
Pești
Primiți un ajutor substanțial și nu știți de unde anume. Nu vă bateți capul cu cercetările, veți pierde timpul de pomană, căci susținătorul dumneavoastră va apărea doar dacă dorește el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.