Home Actualitate HOROSCOP 10 IULIE 2024

HOROSCOP 10 IULIE 2024

DISTRIBUIŢI

HOROSCOP 10 IULIE 2024

Berbec – Sunteți mofturos/mofturoasă, nu aveți chef de vorbă și luați decizii neinspirate. Amânați cumpărăturile, întâlnirile cu prietenii și investițiile! Pe plan sentimental, trebuie să acordați mai multă atenție persoanei iubite

Taur – Încercați să nu vă asumați prea multe responsabilități! Riscați să nu vă iasă mare lucru. Primiți o mână de ajutor de unde nici nu vă așteptați. Seara mergeți la prieteni și uitați de problemele de peste zi.

Gemeni – Dimineață sunteți confuz/ă și aveți dificultăți de comunicare. Nici intuiția nu vă ajută, așa că ar fi bine să nu mergeți la risc. Nu neglijați odihna. Chiar trebuie să vă reîncărcați bateriile.

Rac – Nu este o zi favorabilă pentru investiții și planuri de viitor, însă relațiile sentimentale vă oferă mari satisfacții. Mare atenție la serviciu, pentru că riscați să aveți probleme!

Leu – Nu începeți azi activități dificile pentru că vă lipsește simțul practic. Ar fi bine să nu luați nicio inițiativă la serviciu sau în afaceri. Nu sunteți prea inspirat/ă.

Fecioară – Dimineață sunteți confuz/ă și s-ar putea să nu vă faceți înțeles/înțeleasă prea ușor. Ordonați-vă ideile! Dacă doriți să cumpărați ceva de valoare, sfătuiți-vă cu partenerul de viață înainte de a da banii!

Balanță – Deși vă simțiți în formă, descoperiți că nu prea aveți spor și că nu vă reușește mai nimic. Astăzi nu prea sunteți realist/ă. Nu forțați lucrurile, pentru că riscați să provocați discuții aprinse.

Scorpion – Primiți o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie și vă faceți planuri. Nu vă pripiți, pentru că vă lipsește simțul practic și s-ar putea să suferiți un eșec.

Săgetator – Dimineață s-ar putea să aveți probleme la serviciu dacă nu reușiți să vă concentrați. Nu vă amestecați în bârfele celor din jur. Nu este exclus să petreceți o seară romantică.

Capricorn – Azi sunteți confuz/ă și indispus/ă. Nu vă asumați riscuri, pentru că șansele de reușită sunt minime. Dacă aveți ocazia să vă relaxați, nu stați pe gânduri! Menajați-vă sănătatea.

Vărsător – Azi aveți planuri mari, în special în domeniul financiar. Aveți mai multă răbdare și munciți mai ordonat. Ar fi bine să acceptați sugestiile unei femei mai în vârstă.

Pești – Dimineață sunteți sensibil/ă și nu vă convine nimic, iar această stare vă poate afecta relațiile cu ceilalți! Uitați până mâine ambiția de a vă impune în fața colegilor. Seara primiți o veste bună.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.