Home Actualitate HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2023

HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2023

DISTRIBUIŢI
HOROSCOP 12 DECEMBRIE 2023
Berbec
Un vis ți s-a împlinit și ai motive de sărbătoare. Ai făcut tot posibilul să ajungi aici și iată că gândirea pozitivă face minuni, ți-ai urmat calea cu încredere în scopul tău.
Taur
Se anunță o zi de-a dreptul plictisitoare, cu aceleași preocupări arhi-cunoscute de care – recunoaște – uneori ești sătul! De tine depinde să ieși din această stare de banal și să aduci ceva nou în program.
Gemeni
Nu te poți deschide față de unii colaboratori care nu-ți inspiră încredere, ceva te reține să-ți exprimi părerile la serviciu sau în fața unui public mai numeros.
Rac
Viitorul îți inspiră teamă, pentru că urmează să iei o decizie pentru care încă nu te simți pregătit.
Leu
Atenție mare cu cine faci afaceri azi, pentru că ai predispoziție spre ghinioane financiare. Unii simt de la o poștă că ești într-un moment sensibil, în care poți fi manipulat și influențat negativ, deci inamicii stau la pândă.
Fecioară
Când e vorba de ceea ce ți se cuvine, ești pregătit de luptă. Ar trebui să-i înfrunți pe cei care tot evită să te plătească sau să faci un pas în față și să-i ceri șefului o mărire de salariu.
Balanță
Birocrația e de groază azi, ai impresia că nu ai voie să miști un deget fără autorizație legală. Intri în contact cu reprezentanți ai legilor, puși pe critici și sancțiuni.
Scorpion
Se apropie un eveniment pe care-l consideri o adevărată cumpănă și nu știi clar ce te așteaptă. Ai emoții, ca în fața oricărei provocări, dar pentru că ești genul de om care nu fuge de risc, privești în față situația.
Săgetator
Ești judecătorul unei situații în care nu ai voie să te lași influențat de nimeni. Ești la mijloc și trebuie să analizezi totul la rece, fără a te lăsa „mituit” de niciuna din tabere.
Capricorn
Este o zi grea la serviciu. Dacă ai de trecut prin confruntări profesionale grele, de susținut lucrări sau interviuri de angajare, de solicitat vreo aprobare pe la o instituție, riscul eșecului este cam mare.
Vărsător
Este o zi plină de eforturi, de greutăți, de blocaje, încât ai impresia că toate căile îți sunt interzise. Nu e chiar așa, numai o atitudine pozitivă și deschisă îți poate debloca drumul, totul e să ai tu încredere în ceea ce vrei să atingi.
Pești
Este o zi atât de fluctuantă, încât nicio oră nu va semăna cu cealaltă. Treci de la plus la minus și invers atât de ușor, încât lumea va spune că ești capricios, că dai dovadă numai de toane pe care nimeni nu le înțelege.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.