Home Actualitate HOROSCOP 13 MAI 2024

HOROSCOP 13 MAI 2024

DISTRIBUIŢI
HOROSCOP 13 MAI 2024
Berbec
Dimineața sunteți foarte bine dispus/ă și aveți succes în activitățile casnice și în societate. S-ar putea să nu fiți prea mulțumit/ă de situația financiară.
Taur
Sunteți foarte inventiv/ă și vă descurcați foarte bine la serviciu. Investițiile pe care le aveți în vedere vă pot aduce mari satisfacții.
Gemeni
Cu farmecul dumneavoastră deosebit, atrageți admirația celor din jur. Aveți mari șanse de reușită în activități comerciale.
Rac
Începeți o activitate care vă va aduce câștiguri frumoase și satisfacții profesionale. La serviciu sunteți în formă și munciți mai mult.
Leu
S-ar putea să plecați într-o scurtă delegație, anunțată în ultimul moment. În ciuda dificultăților, reușiți să vă descurcați foarte bine.
Fecioară
Astăzi sunteți plin/ă de energie. Dacă sunteți invitat/ă într-o excursie, vă sfătuim să nu pierdeți ocazia. Nu vă mai gândiți la cheltuieli!
Balanță
Se pare că începeți pregătirile pentru concediu sau pentru o excursie. O rudă din partea partenerului de viață reușește să vă indispună.
Scorpion
Dimineața, o veste bună: urmează să primiți bani. Puteți să vă faceți planuri de viitor și să vă întâlniți cu prietenii.
Săgetator
Apar rezultatele bunei colaborări cu un coleg de serviciu sau partener de afaceri. Împreună, reușiți să terminați o lucrare importantă.
Capricorn
După o perioadă nu tocmai favorabilă, lucrurile merg mai bine pe plan sentimental. S-ar putea să vă îndrăgostiți la prima vedere.
Vărsător
Sunteți puțin indispus/ă din cauza problemelor financiare. Aveți un randament foarte bun, mai ales în activitățile intelectuale.
Pești
Dimineața aveți multe probleme de rezolvat. Chiar dacă sunteți în formă și aveți spor, vă sfătuim să nu refuzați ajutorul celor din jur.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.