Acasă Actualitate HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2023

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2023

DISTRIBUIȚI

Berbec

Toate treburile merg bine, dar tot vi se pare că nu ajungeți la maximul capacității dumneavoastră. Puteți să vă puneți ambiția la încercare.

Taur

S-ar putea ca plăcerile dumneavoastră să fie cam costisitoare și să vă găsiți portofelul gol în momente de interes general. Mai bine vă socotiți economiile.

Gemeni

Chiar dacă aveți un grup prea mare de prieteni și colaboratori, ar fi potrivit să vă vedeți măcar din când în când cu ei, căci vorba dulce mult aduce.

Rac

Nu șeful este problema zilele acestea, ci chiar imaginația dumneavoastră prea bogată și plină de idei conspirative. Încercați să nu vă mai gândiți la astfel de lucruri și să vă faceți doar treaba.

Leu

V-ați implicat destul de mult în autoeducație și acum ați descoperit și alte persoane ce vă urmează. Chemați și din prietenii dumneavoastră, va fi amuzant.

Fecioară

Inspirația dumneavoastră vă scoate din nou din situații-limită, dar acest lucru nu vă dă dreptul să îi jigniți pe colaboratorii de la serviciu.

Balanță

Aveți o energie de invidiat, mai ales când aveți de-a face cu situații de unu la unu. Nimeni nu-și explică atâta vervă și inspirație.

Scorpion

Chiar dacă sunteți sau nu un sportiv înnăscut, astăzi simțiți nevoia să vă puneți sângele în mișcare și să faceți activități fizice.

Săgetator

Copiii sunt cuvântul-cheie astăzi: ori ai dumneavoastră, ori ai unor apropiați, vă fac să vă simțiți bine și să vă reîncărcați bateriile.

Capricorn

Vi se pare că nu totul este așa cum pare și vă e teamă să nu greșiți. Nu greșiți chiar în totalitate, așa că fiți cu ochii în patru, mai ales la prieteni.

Vărsător

Vă faceți de lucru pentru a scăpa de gândurile negre ce vă bântuie de câteva zile. Adevărule este că nu puteți, pur și simplu, să stați degeaba.

Pești

Deși știți că nu puteți vedea totul dintr-o singură privire, insistați să nu cercetați cu de-amănuntul afacerile. Detaliile fac uneori mai mult decât întregul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.