Acasă Actualitate HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2023

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2023

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2023

Berbec

Nimerești într-un mediu incert, în care nu poți fi sigur de nimic, mai ales de lucrurile prea bune ca să fie adevărate!

Taur

Simți mai intens ca oricând amprenta destinului peste relația ta de cuplu, ca și cum ceva nou, special, urmează să se întâmple între tine și partener.

Gemeni

Atitudinea ta veselă, optimistă, ușuratică, până la un punct, ridică semne de întrebare celor din jur, cărora nu le place că te comporți așa.

Rac

Cu cei de la putere nu te pui, deci te poți aștepta azi ca cineva cu funcție înaltă și de care te temi să intervină în treburile tale, cu riscul de a pune punct la tot ce făceai.

Leu

Ești iubit ca un zeu, vezi în ochii celui drag atâta admirație, încât tinde spre adorație, iar dragostea îți dă aripi, te face să strălucești, îți dă energie să urci tot mai sus!

Fecioară

Timpul ți se opune cu încăpățânare și trece cum vrea el. Nu te lasă să te manifești așa cum ai dori.

Balanță

Multe aspecte ce păreau dezechilibrate revin la normal în cămin.

Scorpion

Un singur sfat este de reținut astăzi: nu te băga unde nu-ți fierbe oala!

Săgetator

Amintirile revin în actualitate mai intense ca oricând, de parcă ai avea acum ocazia să retrăiești evenimentele frumoase de demult.

Capricorn

Ca să ajungi la un scop propus, uneori este nevoie și de sacrificii, pe care ești dispus să le accepți, conștient că orice lucru bun, orice succes din viața ta are și un preț de plătit.

Vărsător

Dacă ai de partea ta legea – un bun cunoscător al portițelor legale, un expert în domenii juridice – ești capabil de orice.

Pești

Chiar dacă ți-ai planificat să ajungi azi la o anumită destinație, nu te baza pe un program bătut în cuie de la un cap la altul, pentru că pot apărea modificări în ultima clipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.