Acasă Actualitate HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2023

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2023

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2023

Berbec

Este foarte important pentru cei dragi să vă mai liniștiți și să vă relaxați alături de ei. Este, de altfel, și o urgență pentru starea dumneavoastră de sănătate.

Taur

Vi se rezolvă o problemă financiară acută, ceea ce vă ia o piatră de pe suflet. Chiar și acțiunile cele mai epuizante vi se vor părea acum relaxante.

Gemeni

Nu e timpul să vă declarați retrograd, căci veți pierde solidaritatea unor foarte buni prieteni. Faceți un pas înapoi pentru ca relația dumneavoastră să poată merge înainte.

Rac

Oamenii devin din ce în ce mai receptivi la ideile și sugestiile dumneavoastră, ceea ce vă face mai încrezător și mai sigur pe sine.

Leu

Cercul dumneavoastră de cunoștințe se lărgește, dar la fel și pretențiile, așa că vă veți afla la un moment dat în situația de a vă plictisi în mijlocul lor.

Fecioară

Vă simțiți foarte bine în pielea dumneavoastră, iar viața vi se pare brusc roz. Verificați însă și starea apropiaților, căci e posibil ca ei să nu fie la fel.

Balanță

V-ați revenit și sunteți din nou activi și puternici. Rezolvați-vă treburile rămase pe birou și apoi bucurați-vă de sezonul sărbătorilor.

Scorpion

Deja v-ați obișnuit să dați ordine și să le spuneți altora ce au de făcut, iar acest lucru vă face plăcere. Atâta timp cât nu exagerați, este de bine.

Săgetator

Fiți atenți la cei cărora le explicați ideile dumneavostră, căci dacă nu sunt pe aceeași lungime de undă, vă va fi greu să refaceți decalajul mai târziu.

Capricorn

Indiferent de ce se va întâmpla astăzi, trebuie să rămâneți pe poziții și să vă susțineți punctul de vedere. Orice pas înapoi vă va aduce prejudicii.

Vărsător

Niciodată nu ați luat atâtea decizii stranii, iar familia deja își pune întrebarea dacă nu ați luat-o razna. Îi liniștiți doar dacă le explicați și lor planurile dumneavoastră.

Pești

Aveți toate armele la îndemână, inclusiv cuvintele potrivite, așa că nimeni nu vă va sta în cale astăzi. Sunteți de neoprit și adversarii recunosc acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.