Acasă Actualitate HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2023

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2023

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2023

Berbec

Dacă aveți proasta inspirație și sunteți sinceri cu partenerul de viață, găsiți-vă și un cal bun, căci veți avea serioase probleme. Nici prietenii nu vă pot sfătui în această privință, căci au și ei dificultăți afective.

Taur

Problemele devin mai grave dacă le dați atât de multă atenție, iar sănătatea se va șubrezi dacă mai și puneți la suflet toate neajunsurile și nerealizările din viața profesională. Încercați deviza: „E și mâine o zi.”

Gemeni

Sunteți extrem de stresați și neatenți, iar aceste două trăsături se vor traduce în mari pierderi financiare. Nici partenerul nu vă va mai suporta crizele de isterie, așa că redresați la timp situația.

Rac

Prietenii vă sunt cei mai buni sfetnici, dar cu condiția să nu vă încuiați în casă cu melancolia. Nu e totul pierdut, chiar dacă așa vi se pare acum.

Leu

Trăiți încă în atmosfera de petrecere, iar serviciul cere multă concentrare. Toți prietenii au trecut la costum și planuri de afaceri, așa că reveniți-vă.

Fecioară

Ați revenit la afaceri și acest lucru se vede și în bugetul familiei: nu refuzați nicio oportunitate, iar ideile sunt toate lucrative. Partenerul vă admiră, dar vă și invidiază verva.

Balanță

„Dacă nu ai un bătrân, să-ți cumperi” este deviza pe care ar trebui s-o urmezi acum, când toate problemele tale sentimentale dau peste cap viața întregului anturaj.

Scorpion

Relația dumneavoastră a ajuns într-un punct mort și nervozitatea nu o va aduce la liman. Gândiți-vă bine înainte de a scoate porumbelul pe gură.

Săgetator

Starea dumneavoastră de nervozitate poate are un motiv întemeiat, dar faptul că vă răzbunați pe colegii de la serviciu nu vă va aduce decât probleme.

Capricorn

Toată lumea și-a găsit tocmai astăzi momentul oportun pentru a vă reproșa câte ceva, ceea ce vă va lua toată pofta de lucru.

Vărsător

Situația financiară nu va fi atât de rea tot timpul, iar viața sentimentală va fi mai puțin tensionată. Totul se va rezolva foarte ușor, dacă sunteți calmi.

Pești

Spiritul dumneavoastră liber va fi prost înțeles de către apropiați, mai ales de către partenerul de viață. Dacă nu vă explicați intențiile clar, veți avea probleme în anturaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.