Home Actualitate HOROSCOP 21 APRILIE 2024

HOROSCOP 21 APRILIE 2024

DISTRIBUIŢI
HOROSCOP 21 APRILIE 2024
Berbec – Te poți afirma în activități „casnice“, la care nici nu ai visat până acum. Te emancipezi obligat de împrejurări și câștigi aprobarea tacită a persoanei iubite.
Taur – Excese alimentare cauzate de participarea la o masă festivă. Nu este genul acestor nativi să intre în panică și vor amâna prea mult un consult medical necesar.
Gemeni – Musafiri de toate genurile vă calcă pragul (unii dintre ei neanunțați). Vecinii vă oferă din curiozitate ajutor, chiar dacă nu aveți nevoie de așa ceva.
Rac – Vă purtați ca și cum ați lucra în armată și ați avea un grad înalt la comandă. Cei dragi insistă în zadar să amânați drumurile la care nu vor sau nu pot să participe.
Leu – Sunt preocupați de partenerii din viața lor și uită total de problemele personale. Se vor înregistra pagube din cauza unor cheltuieli mai mult sau mai puțin casnice.
Fecioară – Nu vor exista probleme financiare majore, decât dacă partenerul de viață este un Scorpion pretențios, care le impune să facă achiziții nepotrivite. Optimism exagerat.
Balanță  – Stare de sănătate precară și momente de panică. Vor fi tentați să sacrifice relațiile amicale de dragul timpului liber, câștigat în favoarea partenerului de cuplu.
Scorpion – Primesc noi lecții de viață, la care ar renunța cu plăcere. Ingratitudinea de până acum va fi amendată seara, când vor avea nevoie de prezența tuturor prietenilor.
Săgetător – Se consideră corecți și nu înțeleg de ce sunt refuzați de cei dragi. Veseli și agreabili, vor depăși toate micile probleme și vor considera că se pot descurca și fără bani.
Capricorn – Cu ocazia unor vizite inopinate, poate apărea o rezolvare a problemelor casnice și financiare, absolut originală, la care nu se așteaptă nimeni. Familie unită.
Vărsător – În ciuda ambiției și tenacității, sunt dispuși la compromisuri sentimentale, de teamă de a nu rămâne singuri în weekend. Au un comportament imprevizibil, dar șarmant.
Pești – Relațiile cu prietenii continuă să fie ciudate și imprevizibile, iar drumurile scurte nu pot fi evitate. Invitații multiple de la rude ori prieteni, care nu pot fi refuzate.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.