Home Actualitate HOROSCOP 26 APRILIE 2024

HOROSCOP 26 APRILIE 2024

DISTRIBUIŢI
HOROSCOP 26 APRILIE 2024
BERBEC
Aveți în preajmă oameni care se laudă cu rezultatele altora, deși se ceartă chiar și cu cei mai buni prieteni. Vei avea energie pentru a realiza ce îți vei propune.
TAUR
Aproape toți nativii țin cură de slăbire și îi obligă și pe cei din anturaj să le urmeze exemplul. Vei găsi soluții pentru problemele pe care le ai.
GEMENI
Începe o perioadă în care intrigile și calomniile sunt la ordinea zilei, dar nu te lăsa impresionat.
RAC
La vremea amiezii, cheltuiesc o grămadă de bani, dar sunt și norocoși – nu-i cheltuiesc degeaba. Vei comunica cu ușurință, vei avea idei interesante.
LEU
Toți fac excese alimentare, care măresc riscul apariției unor boli (indigestii sau colici biliare). Este o zi potrivită pentru studiu, pentru conversații, mai ales cu prietenii.
FECIOARA
Sunt foarte optimiști și îi enervează pe cei din jur cu exuberanța lor exagerată și total nemotivată. Știi să îi motivezi pe cei cu care lucrezi, dovadă că ești un bun lider.
BALANTA
Relații familiale calme și de armonie în cămin. Cei necăsătoriți vor să facă acum pasul cel mare. Ești un bun negociator și depășești cu ușurință toate obstacolele cu care te confrunți după-amiaza.
SCORPION
Toți nativii devin mai ambițioși și chiar mult prea aroganți. Vor pierde aprecierea rudelor apropiate. Este o zi potrivită pentru a te relaxa, dar un prieten îți va cere ajutorul și nu-l poți refuza.
SAGETATOR
Sunt destul de periculoși pentru ceilalți nativi, deoarece fac totul pentru a-și realiza planurile. Găsești soluții pentru problemele pe care le ai, atât la serviciu, cât și acasă.
CAPRICORN
Suferă mult din cauza intrigilor amicale și intră în conflict cu rudele din ce în ce mai pretențioase. Vei fi recompensat într-o manieră originală pentru eforturile făcute în ultima vreme.
VARSATOR
Este adevărat că li se cere aproape imposibilul, dar au idei salvatoare pentru întreaga familie! Este o zi potrivită pentru a face planuri, pentru a-ți organiza timpul.
PESTI
Continuă să țină cură de slăbire, dar de această dată fac excese și de alt gen: multă mișcare prin piețe. Îți place să le împărtășești celor din jur ideile tale.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.