Home Actualitate HOROSCOP 27 APRILIE 2024

HOROSCOP 27 APRILIE 2024

DISTRIBUIŢI
Berbec – Nu aveți încotro și vă cereți scuze, chiar dacă nu vă face nicidecum plăcere să recunoașteți că ați greșit. Comportamentul dv. este criticat.
Taur – Îi puteți răni foarte ușor pe cei dragi prin vorbele spuse la mânie. Sunteți prea obosit(ă) pentru a vă mai putea ascunde cumva sentimentele.
Gemeni – Se va înregistra o premieră în reacțiile dv. comportamentale. Deși nu păreți încăpățânat(ă), rareori reușește cineva să vă influențeze, să vă poată convinge.
Rac – Descoperiți că oricât de mult ați munci, situația dv. financiară rămâne instabilă. Regretați zadarnic împrumuturile bancare făcute.
Leu – Vi se comunică date contradictorii și chiar vi se cere să acționați în două maniere total diferite. Preferați să-i puneți pe alții să rezolve dilemele.
Fecioară – Nu doriți să renunțați la nicio activitate planificată pentru ziua de azi, cu toate că realizați că nu dispuneți nici de timpul, nici de energia suficientă.
Balanță – Persoanele din anturajul intim se dovedesc neserioase, iar rudele par ipocrite atunci când vă aprobă. Preferați să-i considerați pe toți instabili.
Scorpion – Nu sunteți de acord cu cei care încearcă să vă demonstreze că este bine să vă extindeți activitatea și în alte domenii. Le cereți imperios să dispară.
Săgetător – Aveți nevoie de răbdare pentru a depăși tensiunea care s-a instalat între dv. și partener. O „revoluție“ în relații nu poate avea loc după-amiază.
Capricorn – Descoperiți că nu aveți nevoie de toate obiectele în care ați investit o grămadă de bani și regretați vremurile când traiul dv. era mult mai simplu.
Vărsător – Indiferent de părerile celor din anturaj, nu veți renunța la exuberanță. Puteți avea încredere în prieteni, mai ales dacă le faceți o vizită în weekend.
Pești – Doriți să faceți numeroase schimbări în locuința dv., dar știți că nu vă veți descurca fără ajutor. Vă este din ce în ce mai greu să apelați la rude.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.