Acasă Actualitate HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2023

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2023

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2023

Berbec

Nu aveți încredere în nimeni și nici nu acceptați nicio justificare de la vreun apropiat. Ar cam fi timpul să vă lămuriți cu anturajul, e greu să trăiți privind mereu în urmă.

Taur

Aveți ocazia să faceți o incursiune în propriile sentimente și astfel să vă solidificați relația. Nici partenerul nu este reticent la propunerile dumneavoastră.

Gemeni

Veți începe o nouă activitate în viața profesională, dar nu e cazul să luați vreo decizie capitală, deoarece vă lipsește obiectivitatea.

Rac

Pe cât de convingători sunteți astăzi la serviciu, pe atât de blocați în comunicarea sentimentală deveniți în cadrul relației. Nu vă refuzați toate dorințele, veți ajunge în curând la frustrare.

Leu

Dacă în teorie totul iese perfect, la practică apar nervii și grijile. E momentul să vă debarasați de complexe și de timiditate, altfel nu veți reuși să vă aplicați planurile.

Fecioară

Pentru a obține ce doriți, aveți tendința de a face promisiuni fără acoperire. Viața sentimentală este din nou satisfăcătoare, iar pentru a ajunge rapid acasă faceți lucrurile de mântuială la serviciu.

Balanță

Dacă sunteți în căutarea sufletului pereche, astăzi veți avea parte de o întâlnire surprinzătoare, dar și de noi descoperiri despre propriile dorințe.

Scorpion

Chiar dacă sunteți mai elocvent decât în ultimele zile, tot nu reușiți să vă expuneți doleanțele într-un mod explicit, iar tensiunile între dumneavoastră și partener vor crește.

Săgetator

Viața este din ce în ce mai roz, dar nu gustați prea multe plăceri dintr-o dată, fiți puțin rezonabili. Noile contracte de semnat nu sunt decât rodul muncii asidue de până acum.

Capricorn

Aveți alură de învingător, sunteți chiar pe val, acum trebuie doar să alegeți momentul în care să deschideți lupta în câmp deschis.

Vărsător

L-ați luat pe „nu” în brațe și vă încăpățânați să credeți că toți apropiații au ceva personal cu dumneavoastră. Reveniți la flexibilitatea dumneavoastră binecunoscută.

Pești

Simțiți că o persoană din anturaj nu este deloc pe aceeași lungime de undă cu dumneavoastră și din nou instinctele nu vă înșală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.