Home Actualitate HOROSCOP 28 APRILIE 2024

HOROSCOP 28 APRILIE 2024

DISTRIBUIŢI
HOROSCOP 28 APRILIE 2024
Berbec – O zi banală la prima vedere. Până la amiază te vei plictisi îngrozitor, însă seara o să ai ceva de făcut ce te va epuiza. Aproape că îți lipsește liniștea de care ai avut parte dimineață.
Taur – Te grăbești ca și cum aceasta ar fi ultima zi în care mai poți face ceva. O să greșești din cauza asta, așa că mai bine îți oferi timpul de care ai nevoie.
Gemeni – Jupiter și Venus sunt în semnul tău, ceea ce înseamnă că o să ai parte de multe momente romantice. Îți este foarte drag partenerul și nu concepi să stai niciun moment fără el/ea.
Rac – Nu te supără prea tare că proiectul la care lucrezi nu iese bine din prima. Așteaptă câteva zile și o să vezi că situația va fi complet diferită.
Leu – Casa dragostei este în centrul atenției. Ceea ce face partenerul de viață o să te impresioneze până la lacrimi. Cei care nu sunt implicați într-o relație pot cunoaște pe cineva special.
Fecioară – Prea multă bătaie de cap pentru ceva ce nu se justifică. Realizezi că ai pierdut timpul cu un lucru cu totul și cu totul neinteresant și faci ceea ce trebuie pentru a scăpa de asta.
Balanță – Nu ai stare. Parcă ești un titirez. Ești atât de agitat, încât o să atragi atenția oricui. Chiar și oamenii de pe stradă te vor remarca.
Scorpion – Este cea mai grea zi din aprilie pentru tine și trebuie să îți păstrezi calmul. Vor fi multe momente în care o să fii tentat să pleci și să nu mai auzi de nimic, dar nu o vei face, conștient fiind de faptul că în acest fel nu o să scapi de probleme. Totuși, seara o să fie una reușită.
Săgetător – Simți că duci pe umeri o responsabilitate mult prea mare. Ai vrea să delegi din sarcini, astfel încât să te eliberezi și pentru ca seara să ajungi unde intenționai. Până la urmă, se va oferi cineva să te ajute.
Capricorn -Încearcă să te odihnești cât mai mult dimineață pentru ca pe seară o să ai de umblat prin oraș.
Vărsător – Dacă nu vrei să deranjezi un prieten cu atitudinea ta, încetează să te comporți ca și cum ai fi stăpânul lumii. Când ai nevoie de ceva, roagă-i pe ceilalți să te ajute, nu le ordona.
Pești – O să ai de făcut un drum cam lung în interes personal. La început nu îți surâde ideea, însă o să îți dai seama de cât de mult te va ajuta și o să o faci cu plăcere.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.