Acasă Actualitate HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2023

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2023

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2023

Berbec

Ceea ce reproșați dumneavoastră partenerului nu este de fapt decât o frustrare personală legată de neputința gestionării timpului liber. Încercați să nu mai dați vina pe alții pentru dificultățile întâmpinate.

Taur

Nu cei din jur vă obosesc, ci mai vechea dumneavoastră meteahnă de a munci fără oprire. Nu vă lăsați descurajați de zvonuri fără să le verificați.

Gemeni

Nu intrați în discuții contradictorii astăzi, mai ales cu șefii sau superiorii. Nu reușiți să vă expuneți nici sentimentele prea bine, ceea ce va porni un conflict verbal și cu persoana iubită.

Rac

Sunteți din nou la ananghie din cauza faptului că nu vreți să cedați niciun centimetru din poziția dumneavoastră. Alianțele de conjunctură vă rămân singurele soluții, mai ales că și apropiații sunt mai intransigenți astăzi.

Leu

Dacă vi se oferă oportunități deosebite de promovare, cereți date exacte și dovezi, nu numai vorbe, și mai ales nu vă schimbați imediat cărțile de vizită. În rest, aveți o vitalitate extraordinară și un aplomb verbal deosebit.

Fecioară

Captivați și convingeți astăzi pe toată lumea din jur, fără prea mari eforturi. Sunteți plini de energie și idei bune, ceea ce vă va scoate în evidență.

Balanță

Chiar dacă în cadrul cuplului celălalt a fost constant vedeta, nu vă panicați, dumneavoastră ieșiți în față numai când vine vorba de lucruri serioase și importante. Pacea și liniștea se câștigă greu, dar se mențin și mai greu.

Scorpion

Nu vă lăsați cuprinși de gânduri negre înainte de a verifica cu minuțiozitate faptele ce duc la acestea. De altfel dispuneți de capacitatea de a evita problemele fără a vă pierde sprijinul celor din jur.

Săgetator

O oportunitate de specializare și îmbogățire a cunoștințelor nu vine de două ori, așa că nu o lăsați să treacă pe lângă dumneavoastră așa ușor. Sunteți îngropați până peste cap în sarcini la serviciu și lipsiți prea mult de la evenimentele sociale.

Capricorn

Plini de optimism, de vitalitate, treceți peste toate sarcinile de la serviciu și problemele de acasă cu foarte mare ușurință. Vă faceți relații ce vă vor folosi mai târziu.

Vărsător

Chiar dacă este cea mai grea cale, alegeți-o pe cea a adevărului. Dacă vă mințiți astăzi partenerul, va fi greu să-i mai recăpătați încrederea.

Pești

Nu este timpul să vă interiorizați, partenerul se va simți inutil și dat la o parte. La serviciu aveți parte de anumite piedici în realizarea proiectelor propuse, dar se va rezolva simplu, datorită tenacității dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.