Home Actualitate HOROSCOP 3 MAI 2024

HOROSCOP 3 MAI 2024

DISTRIBUIŢI

HOROSCOP 3 MAI 2024

Berbec – Provocați o nouă separare între dvs. și rudele partenerului de cuplu. Uitați cât de mult v-au ajutat și considerați că ați fost umilit suficient fără să reacționați.

Taur – Respingeți mărturiile rudelor care vor să vă implice în conflictele lor sentimentale.

Gemeni – Pentru a se ajunge la un echilibru familial, trebuie să puneți diplomația în cui și să luați atitudine sinceră, directă, în fața celor care consideră că vă impun ce doresc.

Rac – Memoria vă joacă feste și nu știți cum să acționați pentru că nu ați mai trecut niciodată prin așa ceva.

Leu – Vă gândiți la bani și numai la bani sau mai degrabă la o nouă modalitate de a-i obține ușor, fără efort.

Fecioară –Vi se propune o colaborare sporadică, plăcută pentru faptul că vă puteți afirma din nou din punct de vedere profesional.

Balanță – Negocierile pe care sunteți obligat să le susțineți vă obligă să regândiți chiar și cadrul în care vă desfășurați activitatea familială.

Scorpion – Le pretindeți celor din anturaj mai multă seriozitate, punctualitate și profesionalism. Nici chiar rudele nu sunt scutite de noile obligații pe care le impuneți.

Săgetător – Puneți bazele unor prietenii noi, însă trebuie să fiți foarte atent la reacțiile partenerului de cuplu.

Capricorn – Aveți visuri mari, multe dorințe cam utopice. Marile dvs. proiecte par nerealizabile doar pentru cei care nu vă apreciază ambiția la justa ei valoare.

Vărsător – Noutățile ce vi se aduc la cunoștință de către amici ca fiind foarte valoroase se dovedesc perimate și total nefolositoare.

Pești – Apreciați singur ca fantastice evenimentele de astăzi. Nici în cele mai frumoase vise nu ați sperat să apară atåtea vești bune în același timp.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.