Acasă Actualitate HOROSCOP 31 AUGUST 2023

HOROSCOP 31 AUGUST 2023

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP 31 AUGUST 2023

Berbec

Sunteți plini de inițiativă și bună dispoziție, iar acest lucru poate enerva pe cei din anturaj. Nu vă pierdeți speranța, se vor înveseli și ei în scurt timp.

Taur

De data aceasta aveți dreptate, așa că nu cedați în fața celor care nu vor să vă recunoască meritele sau ideile.

Gemeni

Noile proiecte profesionale vor chiar pe placul dumneavoastră și veți simți din nou plăcerea de a lucra cu avånt și bună dispoziție.

Rac

Faceți un efort în plus și acordați puțin timp celui sau celei de långă dumneavoastră, ați cam pierdut contactul cu viața dumneavoastră romantică.

Leu

Vă simțiți grozav de încrezător în legătură cu un membru al familiei sau un prieten apropiat și aveți dreptate: beneficiați de deplinul lui sprijin.

Fecioară

Astăzi nu vă obosiți să dați sfaturi sau ordine, nu vă va asculta nimeni, căci toată lumea are impresia că vă lăudați cun calitățile dumneavoastră.

Balanță

Nu vă epuizați energia și bunul gust stånd acasă; ieșiți și faceți-vă remarcați, astăzi este o zi propice pentru a face impresie bună.

Scorpion

Întreg anturajul a devenit irascibil și plin de nervi, așa că aveți grijă să nu călcați pe teren minat astăzi și să nu vă stricați nici dumneavoastră ziua.

Săgetator

Ca de obicei, vă stă gandul numai la călătorii, dar ar trebui să vă calculați mai întai resursele și financiare și de timp. Nu mai acționați din instinct.

Capricorn

Unele zile pur și simplu sunt mai dificile, iar astăzi aveți parte de una din ele. De la mijloacele de transport și pånă la familie, toate merg prost, dar nu intrați în panică, se va rezolva curånd totul.

Vărsător

Nu vă speriați de independență, faceți primul pas important, restul vor veni de la sine. Indiferent de situație, nu mai dați înapoi.

Pești

Cineva apropiat are mare nevoie de dumneavoastră, dar nu puteți încă să vă despărțiți de serviciu. Stabiliți-vă care vă sunt prioritățile și cåt mai urgent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.