Home Actualitate HOROSCOP 4 MAI 2024

HOROSCOP 4 MAI 2024

DISTRIBUIŢI

HOROSCOP 4 MAI 2024

Berbec – Starea de sensibilitate se accentuează cu fiecare oră, astfel încât în preajma serii veți ajunge la emotivitate maximă.

Taur –  Majoritatea acestor nativi organizează cu multă meticulozitate călătorii care să fie un fel de trambulină pentru planurile lor de viitor.

Gemeni – Este posibil să intrați ușor în conflict cu partenerul de cuplu, deoarece nu renunțați măcar la o parte din activitățile profesionale.

Rac – În loc să petreceți cu familia seara, preferați să faceți vizite prelungite prietenilor. Relațiile sentimentale sunt mai mult decât mulțumitoare.

Leu – Excludeți orice posibilitate de a petrece timpul liber alături de rude și prieteni.

Fecioară – Sunteți nemulțumit/ă, pentru că ceea ce ați stabilit dvs. ca divertisment și relaxare pare a fi de neîmplinit.

Balanță – Ați muncit mult, dar și ascultați cu sfințenie sfaturile unei bune amice, care vă face o invitație greu de refuzat.

Scorpion – Din cauza programului profesional, nu ați putut face călătorii foarte lungi, dar organizați mici excursii în locuri originale.

Săgetător – Descoperiți cu plăcere că vă puteți permite pentru moment tot ceea ce doriți și începeți prin a încerca să-i convingeți pe cei dragi că aveți nevoie de mai multă libertate.

Capricorn – Refuzați invitațiile primite, indiferent de persoanele care le fac și va trebui să suportați critici și bârfe.

Vărsător – Exact când pierdeți orice speranță, bugetul dvs. intră în limite normale și vă puteți permite orice doriți.

Pești – Vă manifestați nemulțumirile fără reținere și aveți dreptate pe deplin. Nu veți simți lipsa iubirii familiale.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.