Acasă Actualitate Medicii români au inventat vaccinul împotriva COVID-19

Medicii români au inventat vaccinul împotriva COVID-19

DISTRIBUIȚI
România a ajuns la aproape 1.000 de cazuri de coronavirus și 14 decese, dar prima mare speranță în lupta cu temutul virus vine de la Timișoara. Virgil Păunescu, directorul Centrului OncoGen, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara, a anunțat, că a descoperit vaccinul împotriva COVID-19.
„O zi foarte importantă pentru OncoGen: avem vaccinul, echivalentul a 1000 de doze”, anunță Păunescu, citat de site-ul timpolis.ro. Virgil Păunescu mai spune că echipa de cercetători de la OncoGen, pe care o coordonează, a terminat ieri sinteza vaccinului, iar azi a început deja testele pentru vaccinul împotriva Covid-19.

63 COMENTARII

 1. Felicitări!, nu este prima dată când medicii ROMANI salvează mii de vieți. Insulina tot un ROMÂN a inventat-o drept ptr.care am toată stimă. D.zeu să vă binecuvânteze.❤🍀💃

 2. adevarat? ca deja se lucra la acest vaccin si Chinezii au furat patentul de pe online de la Romanasii nostrii..ca de si romanasii astia …de ce a pus online? deja asteptau din Germania ceva .sa poata face testul..felicitari

 3. Felicitări !, speram ca aceasta descoperire va fi folosită de cei suferinzi. D.zeu să vă binecuvânteze .Cu stimă și respect Elena Tirna.

 4. Bravo medicilor Români dar cred ca sa nu fie ceva dedesuptul accestui vaccin !!!

 5. Doamne ajuta sa fie adevărat ca nu ști după cine sa te mai iei . Ie spre binele omeniri doamne ajuta și mulțumesc pe aceasta cale echipei respect

 6. Doamne ajuta. E adevărat!!!in italia lucrează la un vaccin si încă mai durează până este gata. Si în romania asa repede .deja. Doamne ajuta..

 7. Doamne ajuta, multa sănătate sa aibă acel colectiv și viata lunga. Sa fie cu Noroc și multe succese în continuare. Abia aștept rezultate și cind poate fi folosit

 8. AMIN! Sper sa fie adevarat ceea ce am citit caci astfel de postari am mai vazut vreo 4 pana acum… stiti cum se zice..speranta moare Ultima! Sa le dea Dumnezeu sanatate multa cercetatorilor si tuturora cei infectati!

 9. Chiar daca altii neau furat inventia lasati sa aiba si altii nu fiti Invidiosi si rai. Semeni nostri trebuie ajutati si ei ori nu ? Sì in al noulea ceas tot rai sunteti ??? Vai vai.

  • Se lucreaza la antidotul asta din ianuarie si o dată ce se scoate antidotul pentru covid-19 automat prin vaccin se va implantat si un mic cip care are o semnificație satanice cu nr 666 o sa ajungem ca porcii la taiere. Sper sa nu va bucurați prea mult

 10. Ba romanilor,stati în banca voastra si tineti-va.gura.Parca vad ca,o alta tara este detinatoatea descoperirii acestui antidot al virusului si cadem pe loc secund.La noi la romani este posibil orice.Asa am cazut si cu descoperirea insulinei ..!!Nu stim sa ne aparam valorile..

 11. Ar fi bomba, pentru Europa cel puțin ar fi șoc, pentru mulți dintre ei care nu știu nimic despre România !
  M-aș bucura din toată inima, hai ROMÂNIA !

 12. Ce multi….inteligenti prin tara asta !! Mai era unul, student, care inventase remediul impotriva sclerozei in placi (boala care ii rapusese bunica si mama :))) ) …….Povestea spunea ca ar fi refuzat o oferta de 30 de milioane de dolari (!!), ca sa incheie contract cu autoritatile romane!!! !!! :))) – Cica,,altfel costul acestui medicament ar fi fost de vreo 3000 de euro …” !!! – Si acum…il poti lua cu 600 de ron….si se numea ,,Artrostop…..sau ceva de genu’ „….
  Ulterior s-a dovedit ca nu era niciun student roman cu numele ala…Era totul o mizerie pentru a prosti pe unii sa ia un gel a carui valoare era de maximum 1,5 lei cu un pret redus miraculos la 150 de ron !!! – Bietii oameni erau innebuniti….si….multumeau unui dzeu imaginar…..
  Sarmanilor !! Daca vreo entitate divina ar exista…nu ar trebui sa asteptati mila vreunui student sau a vreunui medic care ar inventa ,,vaccinul” !!
  Se vede ce cultura avem….dupa cati ,,doamne-ajuta” sunt pe aici…

 13. Sä speräm cä Nu si-au programat deja Micro cipul prin vaccinare ! Asta atrage dupä sine ! Oricum un Räzboi! Ori sfârsit de Viatä pe aceastä planetä! Uitativä în biblie cä multe Nu Mai au loc Dupä aceastä vaccinare cu Micro, Nano , cipuri Care o fi? Nu conteazä pot Sä Le numeascä Ei cum vor! Se terminä toate vine ISUS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.