DISTRIBUIŢI

Lansarea de sâmbată, 17 februarie 2024, a candidaturii avocatului Andrei Florin-Mircea la Primăria Sectorului 1 şi a candidaţilor Partidului Alternativa Dreaptă la europarlamentare a stârnit un val de interes în România, mai ales după ce la finalul evenimentului la care a participat și Cristian Diaconescu, Partidul Mișcarea Populară a anunțat susținerea candidaturii lui Mircea Andrei la Primăria Sectorului 1.

Peste 250 de oameni au umplut Sala Amfiteatru a Institutului Naţional de Statistică, pentru a susţine candidaţii anunţaţi de Alternativa Dreaptă. Au participat membrii AD din toată ţara, dar şi invitaţi speciali din Italia, reprezentanţi ai ECR Party şi Cristian Diaconescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară.

Cristian Diaconescuâ a reiterat că trebuie să înceteze actualele „aranjamente şi tot felul de combinaţii, care nu fac decât să genereze reticenţă din partea oamenilor, în a ieşi la vot şi, pe urmă, ne mirăm ipocrit, de ce oamenii de calitate fie nu se implică, fie sunt daţi la o parte. Sectorul 1 (şi, implicit, primarul său), din punct de vedere al emoţiei naţionale, vine după preşedinte şi primarul Capitalei.”

Adela Mîrza, preşedinte al Partidului Alternativa Dreaptă, a rezumat cu sinceritate candidatura avocatului la Sectorul 1: „Arătând curaj la graniţă cu nebunia, el este cel care s-a aruncat primul, dintre noi, în bătălia electorală: Mircea-Florin ANDREI”.

La rândul său, Florin-Mircea Andrei, candidat la Primăria Sectorului 1 a anunțat că o va învinge pe Clotilde Armand în alegeri: „În ultimii 4 ani de mandat de primar, inima sectorului 1 s-a oprit. Investiţiile au plecat din comunitate, imobiliarele s-au oprit, locurile de muncă şi bugetul sectorului 1 s-au diminuat. HORECA este alt sector asaltat de doamna primar, spre a fi demolat – politica ei e cu buldozerul în faţă. Oamenii sunt disperaţi, mii de oameni mi-au confirmat că-i vom spune împreună „La revedere” doamnei primar. Orice candidat e mai bun decât tine, doamnă! Voi aduce sectorul 1 de pe ultimul loc, din Capitală, pe primul! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Lansarea candidaţilor Partidul Alternativa Dreapta poate fi urmărită aici:

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.