Home Dezvăluiri Stenograme: știind că a fost denunțată de amant Ana Maria Pătru a...

Stenograme: știind că a fost denunțată de amant Ana Maria Pătru a încercat înainte de arestare să influențeze declarațiile părților din dosar

DISTRIBUIŢI

Zilele trecute, doi cunoscuți și experimentați jurnaliști, Răzvan Savaliuc și Victor Ciutacu, au cedat lacrimilor fostei șefe AEP, Ana Maria Pătru și au dat publicității, fără să verifice în cele 14 volume ale dosarului penal 47338/3/2016, aflat pe rolul Tribunalului București, înregistrările făcute de aceasta cu avocatul său care ar fi fost recomandat de Irina Socol, prezentată de Savaliuc, Ciutacu și Pătru ca „denunțătoarea” din dosar. Fals!  Irina Socol nu este „denunțătoare”, ci suspectă. Dacă cei doi jurnaliști ar fi deschis măcar rechizitoriul DNA ar fi văzut că singurii denunțători din dosar sunt fostul amant al Anei Maria Pătru, Mihai Cernăianu și verișoara acesteia, după cum am arătat în urmă cu două luni în articolul  Răzbunare din dragoste? Cernăianu, singurul denunțător din dosarul Anei Maria Pătru, indicat de o verișoară ca fiind amantul fostei șefe AEP . Ana Maria Pătru este o fostă prietenă de-a Elenei Udrea, pusă în fruntea unei instituții importante nu pentru că ar fi fost deșteaptă, ci din contră! Ca să justificăm judecata de valoare intelectuală făcută lui Pătru vă spunem doar atât: deși știa cu cel puțin trei zile înainte de a fi percheziționată că fostul său amant, Mihai Cernăianu o denunțase la DNA, că denunțul acestuia a fost susținut de Sadoveanu Gheorghe proprietarul firmei IT Sado Alina Impex SRL și că urmează să fie pusă sub acuzare pentru fapte de corupție, procurorii DNA i-au găsit în casă chitanțe de peste 800.000 de Euro, bani pe care nu poate să-i justifice după cum am arătat în articolul Fosta șefă AEP a cheltuit în 8 ani pe imobile 857.607,42 EURO din venituri totale mai mici de 400.000 Euro . Vă dați seama cât de inteligentă e?
Ca o pată de culoare, Sadoveanu Gheorghe susține că e chiar nepotul lui Mihail Sadoveanu.
Dacă cei doi jurnaliști ar fi verificat în dosarul penal, ar fi găsit mesajele disperate trimise de Ana Maria Pătru Irinei Socol în 13 noiembrie 2016 prin care încerca să o convingă pe aceasta din urmă să se întâlnească pentru a se pune de acord ce să declare procurorilor DNA sau măcar să o facă pe avocata lui Socol, Angelica Enache, să-i răspundă la telefon ca să-i dea amănunte din dosarul penal. Mesajele au continuat și în 14 noiembrie până seara târziu, a doua zi dimineață, procurorii descinzând la locuința Anei Maria Pătru unde au găsit-o cu amantul mai tânăr cu 13 ani decât ea, după cum relatat în articolul Percheziția domiciliară a surprins-o la 6 dimineața pe căsătorita Ana Maria Pătru cu tânărul amant în casă . Arestată preventiv, Ana Maria Pătru a scris denunț după denunț ca să beneficieze de articolul 19 privind înjumătățirea limitelor de pedeapsă și și-a recunoscut faptele ca să scape de arestul preventiv.

Vă invităm să citiți transcrierea mesajelor aflate în dosarul penal, dintre Pătru și Socol și să remarcați ce minte subțire putea avea șefa Autorității Electorale Permanente din România care se visa președinta forului internațional din domeniu. Doamne ferește!

Duminică, 13 noiembrie 2016 ora 13.50
Irina Socol : Am vorbit cu avocata. Nu este în București. Mi-a zissă stai liniștită, să nu îți dai demisia, verifică ea mâine starea dosarului și poartă o discuție. Te va suna mâine Angelica (avocata Irinei Socol, n.r.). Mai mult, ea zice să stăm calmi până mă întorc eu și discutăm împreună dar va verifica ea mâine după masă.
Ana Maria Pătru: Ok. Mulțumesc mult. Te rog să ai încredere în mine poate putem să ne salvăm. Ar fi bine pt. amândouă. Mă cunoști sunt un om care nu te va dezamăgi niciodată. Îți mulțumesc deși sunt distrusă. Ai grijă la drum.
Irina Socol: Dragă Ana. Te pup mult. Este exact cum spui. Am toată încrederea în tine. Și tu la fel.
Ana Maria Pătru: Aveam alte orizonturi dacă nu ni se întâmpla asta. Poate reușim să ne salvăm.
Irina Socol: Da

13 noiembrie 2016 14.17
Ana Maria Pătru: Crezi că aș mai putea să te văd în seara asta? Mai am un detaliu să îți spun. La apartament, poate când se întunecă. Am un detaliu care ne-ar putea fi folositor.
Irina Socol: Eu zic că mai bine ne vedem duminica viitoare. Dacă Angelica a ziscă vede ea, este OK.
Ana Maria Pătru: Bine, fac cum zici tu. Sunt în panică. Deci zici să nu-l sun pe dnul procuror? Să aștept până vii tu? Și nici demisia?
Irina Socol: Am primit sfatul să stăm liniștiți. Sunt mai optimistă. Nu îți da demisia. Nu suna. Angelica te sună marți. Eu cred că va fi OK. Te pup mult.
Ana Maria Pătru: Doamne, îți mulțumesc! Toată viața o să fiu doar pt. tine!… Te rog să te gândești la copilul meu și la cât țin eu la tine. Ești ca sora mea doar pe tine te am!
Irina Socol: Dragă Ana. Tu știi că țin la tine. Știi bine asta. Tot eu. Vorbim

13 noiembrie ora 15,35
Ana Maria Pătru: Irina hai te rog să ne mai vedem o dată astăzi până pleci să îți spun cum a fost cu mașina că m-am întâlnit cu vara mea acum și să mă mai liniștesc puțin dacă vorbim. Vin eu oriunde dacă nu vrei la apt.
Irina Socol: Dragă Ana, sunt sigură că tu știi cum a fost cu mașina. Am plecat la fratele meu la Periș. Nu se întâmplă nimic până duminica viitoare. Eu vin vineri la prânz și îți dau mesaj. Marți te sună Angelica, eu te sun cum aterizez vineri la prânz. Te pup.
Ana Maria Pătru: Bine.
Irina Socol: Ai tot suportul meu.
Ana Maria Pătru: Ok. Mulțumesc

Ora 18.14
Ana Maria Pătru: Irina, nu pot să fiu liniștită sunt în panică sper să nu mor. Am făcut o analiză la tot. Mă tot gândesc și gândește-te și tu te rog, noi nu am prejudiciat statul cu nimic, eu nu m-am băgat vreodată pe licitații, nu am intervenit cu nimic, Curtea de Conturi a verificat tot… noi eram prietene. Practic eu nu înțeleg, chiar dacă m-ai ajutat atunci îl putem vinde și îți dau banii sau mă împrumut sau naibii să-l ia să facem ceva să nu îmi distrug toată viața. Rămân fără salariu. O să mor… și copilul. Sunt așa, disperată o să mor până vii tu. Măcar să îmi mai scrii.
Irina Socol: Dragă Ana. Să discuți toate acestea și cu Angelica. Nu fi disperată. Ținem legătura. Te pup, Irina.
Ana Maria Pătru: Bine. Eu sunt disperată plâng continuu. Dar am încredere că poate Dumnezeu ne vede.
Irina Socol: Ai încredere. Nu plânge, dragă Ana. Plânsul nu rezolvă nimic. Ai încredere și în Dumnezeu și în prietenii tăi. Chiar nu ești singură.
Ana Maria Pătru: Mulțumesc. Doar tu ai fost alături de mine. Nu am avut și nu am pe nimeni. Știu că și tu ai trecut prin multe și nu meritam toate astea.

Ora 22.24
Irina, până acum am stat la vara mea, am luat toate actele cu mașina… ne-am adus aminte tot, toate discuțiile cu Mihai (Mihai Cernăianu, denunțătorul – n.r.), nu ai nicio vină și nici eu! pt. că S (Sadoveanu Gheorghe, proprietar de firmă din IT – n.r.) trebuie să aibă probe că a primit banii de la Mihai C, nu poate să fie nenorocit să mintă și să ne bage pe amândouă. Nu înțeleg deloc de ce a intrat el în ecuație doar atunci când MC a vrut să mi-o ia. Ți-am povestit ție de Mihai de cine, cum e și tu mi-ai sugerat să nu o ia pe numele meu și ai vb cu el! Chiar nu îmi explic cum a ajuns ăsta în combinație și de ce a trebuit să îi dai avansul! Te rog când vii să îl chemi să recunoască pt. că nu e corect în fața lui Dumnezeu! Pt. că sigur Mihai a dat acești bani înapoi, totul a fost de conjunctură la momentul acela. Te rog Irina, eu nu cred că el nu știa asta cu mașina, de ce mi-ar fi făcut rău și mie și ție?
Irina Socol: Îl sun când vin
Ana Maria Pătru: Te pup Irina! Crede-mă am reconstituit totul. Nu există vină aici.
Irina Socol: Tot nu înțeleg de ce i-am dat noi avansul lui Sado
Ana Maria Pătru: Norocul meu că știu verii ăștia ai mei totul. Au ținut actele, s-au întâlnit cu el. Pâi îți spun de ce. Am reconstituit.
Irina Socol: Ok. Ne întâlnim duminica viitoare.
Ana Maria Pătru: Ok. Să te aibă Dumnezeu în pază
Irina Socol: Mulțumesc tare mult, Ana. Te pup. O să te găsesc cu bine
Ana Maria Pătru: Doamne ajută! O să îți povestesc când vii și o să-ți aduci aminte de chestia asta cu Sadoveanu.
Irina Socol: Ok. Așa facem
Ana Maria Pătru: Eu nu îl cunosc pe acest om nu ne-am văzut niciodată dar tu aveai încredere în el. (aici ai greșit mult cu oamenii). Așa îmi pare de rău. … Oamenii te-au terminat! Nenorociții! Tu ești cel mai deosebit om și cel mai muncitor.
Irina Socol: Clarificăm când mă întorc. Va fi ok
Ana Maria Pătru: Noi două puteam să întoarcem lumea pe dos la cât am munci și muncim! Offf, Doamne.
Irina Socol: O să facem în viitor. Am toată încrederea.
Ana Maria Pătru: Sunt terminată, sunt un om slab. Crede-mă doar am muncit! Gata nu te mai deranjez, culcă-te
Irina Socol: Dragă Ana, fii tare. Nu ești singură. Munca nu ți-o ia nimeni și nici deșteptăciunea. Tu ești o învingătoare și așa o să fii tot timpul. Te pup. Noapte bună.

14 noiembrie ora 13.52
Ana Maria Pătru: Irina, tu ce zici să mai vorbesc și cu un alt avocat sau vorbim doar cu Angelica? Eu îți dai seama abia aștept să mă văd cu ea. Nu am dormit toată noaptea. M-am gândit și tot gândit… chiar noi două suntem într-un malaxor nedrept. Te rog până te vezi cu Sad, când vii să vorbești cu mine să îl iei la sigur pe netrebnic, să recunoască așa cum au stat lucrurile. Eu cred că nu e bine să iau legătura cu Mihai dar sigur nu cred că va putea minți și ca să fii tu împăcată în primul rând ție trebuie să îți aduc aminte cum a fost de ce s-a ajuns la asta. El sigur a primit banii de la MC și trenuie să îl faci să spună adevărul chiar dacă nu ți i-a întors ție.
Irina Socol: ok. Verific și vorbesc
Ana Maria Pătru: Te aștept. Îți dau semn mâine după ce mă văd cu doamna avocat.
Irina Socol: ok.

14 noiembrie ora 19.04
Ana Maria Pătru: Azi nu m-am putut duce la serviciu. Sper ca mâine să fiu în stare să mă ridic.
Irina Socol: Obligatoriu trebuie să fii!
Ana Maria Pătru: Da! Mă duc târâș și tot mă duc. Să o sun din seara asta sau mâine la 14?
Irina Socol: Poți să o suni și acum.
Ana Maria Pătru: Am sunat-o de două ori după alt număr dar nu a răspuns. Poate îi dai tu un semn.
Irina Socol: OK
Ana Maria Pătru: Ai vorbit cu ea? Să o mai sun?
Irina Socol: E în ședință Da să o mai suni într-o oră. Nu am vorbit, mi-a dat mesaj.
Ana Maria Pătru: OK

ora 20.55
Irina Socol: Dragă Ana. Dă-i mesaj lui Angelica. Are 15 telefoane miss call. Nu știe care este al tău. Oricum te sună mâine. Numai bine.
Ana Maria Pătru: Acum am sunat-o dar nu a răspuns. Îi dau mesaj acum. I-am dat mesaj pe whatsapp. O fi fost azi acolo, ți-a dat vreo veste?
Irina Socol: Nu mi-a spus asta

ora 22.10
Ana Maria Pătru: Am vb cu ea. Mai ești?
Irina Socol: Da. Foarte bine.
Ana Maria Pătru: Irina tu nu poți să faci un efort să vii mai devreme de acolo? Trebuie să ne aducem aminte exact cum au stat lucrurile. Trebuie să iau o decizie și nu pot singură. Să nu ne cheme pe nepregătite.
Irina Socol: Sunt acum la masă cu cei de la comisie. Oricum plec mai devreme că ei voiau să plec de-abia luni dimineață ori eu plec vineri. Le-am ziscă nu mai stau mult.
Ana Maria Pătru: Tu trebuie să vezi actele. Dacă cumva mă cheamă săpt. asta? Ea săraca nici nu știa foarte bine cu mașina. I-am explicat eu.
Irina Socol: Ok. Vorbesc și eu mâine cu Angelica. Am încercat să o sun acum dar nu mi-a răspuns.
Ana Maria Pătru: Irina eu cred că noi ar trebui să mergem până ne cheamă ei… noi ne-am cunoscut în 2009 începutul lui spetembrie și într-adevăr m-am uitat în acte voi ați câștigat prezidențialele pe bună dreptate fără niciun ajutor. Cu Sadoveanu asta înțeleg că are probleme. Așa mi-a zisdoamna avocat și trebuie să ne aducem aminte exact așa cum s-a întâmplat cu Cernăianu. Să vorbim neapărat să o aduc pe vara mea să îți explice să ne aducem aminte că altfel spunem prostii. Ea săraca a ziscă există și posibilitatea să nu ne dea voie împreună nu știe exact. Te rog când vii să ne vedem toate trei. Așa aș vrea să fii aici să nu lăsăm lucrurile până prea târziu. Of, Doamneee.
Irina Socol: O sun pe Angelica.
Ana Maria Pătru: Sînt terminată. Aștept să vii.

În numărul următor vom publica escrocheria pusă la cale de Ana Maria Pătru din arest.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.