DISTRIBUIȚI

CNSAS a stabilit că Mugur Isărescu a colaborat cu Securitatea. Instituția cere Curții de Apel să confirme sau infirme verdicul Guvernatorul BNR Mugur Isărescu este considerat de Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) colaborator al fostei Securități. Potrivit Ziare.com Colegiul institutiei a aprobat, săptămâna trecută, nota prin care îi este consemnată acestă calitate, urmând să fie sesizată Curtea de Apel pentru confirmarea sau infirmarea verdictului, conform procedurii.
Pe 7 martie 2017 Mugur Isărescu căruia i s-au găsit note informative semnate cu numele de cod MANOLE a refuzat să răspundă ziarului Curentul dacă a dat vreodată declarații la Securitate sau la Miliție. Detalii AICI.

7 COMENTARII

 1. Dupa 30 de ani.Ciudata descoperire.Amintiti in acest caz si persoanele care eventual au fost hartuite in urma notelor informative.Si pentru a nu fi discriminatoriu,trebuie puse pe tapet si malversatiunile actualului sistem social,care a dus la prabusirea economica a tarii si implicit la abrutizarea a milioane de cetateni.Indiferent cine au fost si mai sunt cei care au pus pe butuci existenta biologica a romanilor.Sa nu favorizam nici comunistii,dar nici capitalistii care au provocat suferinte populatiei.

 2. Marea majoritate a celor care “s-au scos” imediat după Revoluție au făcut parte sau avut legături cu vechiul sistem. Au știut să folosească momentul oportun pt a se putea infiltra in noile structuri.

  • Pai daca toti oameni importanti din Romania(politicieni,afaceristi,militari,ect)de dupa 1990 au apelat la Mugur Isarescu si asta i-a servit(ca doar nu dadea din buzunarul lui)ce urmare vrei sa vezi ma anonimule?.
   Pai in orice tara normala daca o banca de marimea BANCOREXului din Romania dadea aceias gaura bugetului national cum a dat banca asta statului Roman guvernatorul intra in puscarie,la noi statul Roman a fost furat de o gramada de banci,fonduri de investitii sau prin alte inginerii financiare si ce s-a intamplat ?,statul(adica toti cetateni Romaniei)a suportat toata paguba si gata.

 3. Faceți publice numele tuturor colaboratorilor Securității.
  De ce doar numele unora ?
  Fara discriminare , numele tuturor care au colaborat cu SEcuritatea , incepind cu un administrator de bloc si apoi cei cu funcții publice înalte .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.