Acasă Economic-Financiar Peste 510.000 de carduri active la BRD – Groupe Societe Generale

Peste 510.000 de carduri active la BRD – Groupe Societe Generale

DISTRIBUIȚI

-Am depasit 510.000 de carduri active, avem peste 200 ATM si am lansat produse inovatoare, cum ar fi plata facturilor la telefoanele mobile CONNEX si Dialog direct prin ATM, viramentul automat al dobanzillor la depozitele la termen in contul de card sau consultarea soldului contului de card. Sunt operatiuni care au cunoscut o dezvoltare importanta-, declara dl Pierre Andre Taulet, director general adjunct al BRD – Groupe Societe Generale.

Ca o recunoastere a acestor performante, prestigioasa publicatie International Data Group a atribuit Premiul de excelenta pe anul 2000 pentru Romania sistemului informatic de carduri al BRD – Groupe Societe Generale.

Lansarea in premiera nationala, in cursul acestui an, a serviciilor de asistenta telefonica Vocalis si Info Card constituie o etapa importanta in programul de imbunatatire a calitatii produselor si serviciilor bancii. Asigurarea securitatii operatiunilor va fi completata in cursul acestui an prin instalarea unui modul software dedicat, capabil sa monitorizeze in timp real orice anomalie.

Banca Romana pentru Dezvoltare a fost, asa cum se stie, prima emitenta a unui card bancar in Romania, cardul -Prima-, avand functie de credit. La mijlocul lunii noiembrie 1999, BRD – Groupe Societe Generale a revenit in forta si a lansat oficial sase noi produse in domeniul cardurilor, destinate unei game largi de clienti persoane fizice si juridice. Oferta a fost deosebit de bine primita, la 31 decembrie 1999 inregistrandu-se deja un numar de 30.000 de carduri emise. Dupa numai cinci luni de activitate efectiva, BRD – Groupe Societe Generale a depasit cifra de 100.000 de carduri emise, solicitarile fiind numeroase, in continuare. Pentru o buna servire a clientilor sai, BRD – Groupe Societe Generale a efectuat, in cursul lunii martie 2000, o majorare a capacitatii sistemului informatic al cardurilor pentru a putea gestiona 250 de bancomate si 2.000 de POS-uri.

Din gama cardurilor BRD – Groupe Societe Generale se distinge cardul Maestro, emis sub insemnele Europay, care permite salariatilor societatilor care au incheiat cu banca conventii de plata a salariilor pe carduri sa beneficieze de credite de pana la 70% din salariul net lunar. Acest card este emis in lei, dar poate fi utilizat si in strainatate. De asemenea, cardul de credit Visa Classic, in lei, permite posesorilor persoane fizice sa beneficieze de credite in valoare de pana la echivalentul a 1.000 dolari SUA. Banca emite si cardul Visa Classic in USD, destinat persoanelor fizice care calatoresc in strainatate. Acest card poate fi utilizat la fel de bine atat in mediul electronic, cat si in cel manual. Cardul Visa Electron se adreseaza tuturor persoanelor fizice care au implinit varsta de 18 ani, fara nici un fel de restrictii. Cardurile Visa Business in lei si Visa Business in USD sunt destinate persoanelor juridice pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare si protocol efectuate de angajatii acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.