Home Politic Simultan și lider Sanitas și vicepreședinte PSD a negociat salariile medicilor cu...

Simultan și lider Sanitas și vicepreședinte PSD a negociat salariile medicilor cu Ponta

DISTRIBUIŢI

Victor Ponta a anunțat ieri triumfător, după ce de la 1 august salariile a 48 de demnitari s-au mărit de 5 ori, că în urma negocierilor cu sindicatele va mări salariile din sănătate cu 25%. Ponta i-a insultat apoi pe medici anunțând că va legaliza șpaga care va trebui fiscalizată.
Ne-am uitat și noi să vedem cine a fost pe partea cealaltă a mesei de s-a ajuns la asemenea rezultat: Marius Sepi și Leonard Bărăscu.
Cei doi conduc Sanitas și au anunțat „dezamorsarea crizei” prin cele două măsuri.
   
Să vedem cine sunt cei doi: Leonard Bărăscu, actual președinte al Sanitas, este omul de casă al fostului președinte Sanitas, Marius Petcu, aflat acum în executarea celor 7 ani de închisoare pentru corupția, acesta primind aproape 1,4 milioane de RON de la administratorul unei firme, în schimbul atribuirii unui contract pentru lucrări la „Centrul de educație, perfecționare și recreere – Snagov”, aparținând SANITAS. Ziarul Național scrie că Leonard e chiar finul infractorului și o păstrează pe nașă-sa, Claudia Petcu, ca și Secretar General al Sanitas. Marius Petcu a fost sclavul lui Vântu ani de zile și a susținut PSD prin diferite protocoale de colaborare semnate cu partidul-stat.
Al doilea membru al delegației Sanitas a fost Marius Sepi, vicepreşedinte al Federaţiei „Sanitas” care, fără nicio apăsare, se prezenta ca fiind simultan și lider Sanitas și vicepreședinte PSD sub conducerea chiar a lui Victor Ponta.

Sepi a absolvit un liceu agricol și apoi o postliceală sanitară iar acum spune că e OK mărirea de 25% pentru medici de la 1 Octombrie. Pentru Leonard Bărăscu nu există vreun CV public. Poate vreun VC.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.