Acasă Horoscop Horoscop 03-06- 2009

Horoscop 03-06- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Vă lăsați pradă angoasei, cu toate că nu ați putea să motivați reacția dvs. de azi. Vă derutați și prietenii, și adversarii. 

 

Taur –  Mai tenace și mai exuberanți decât până acum, sunteți lăudați de șefi și colaboratori deopotrivă. Vă risipiți energia în activități „frivole“.

 

Gemeni – Nemulțumirile mărunte vă stresează exagerat, cu toate că aveți noroc din plin, iar surprizele plăcute oferite de prieteni nu sunt puține.

 

Rac – Apar interdicții și nereguli, neplăcute îndeosebi pentru situația dvs. profesională actuală. Decideți să vă sacrificați de bună voie timpul liber pentru a consolida bunăstarea familiei.

 

Leu – Declarațiile dvs. de azi sunt răspicate, clare și cam rigide. Nu explicați nimănui de ce ați luat alte hotărâri, de ce doriți să schimbați din temelii tot ceea ce ați „construit“ cu greu până acum.

 

Fecioară – Vreți, nu vreți, va trebui să vă adaptați la condiții de lucru mai puțin plăcute, ba chiar tensionate.

 

Balanță – Aveți foarte multe beneficii datorate implicării unor rude dragi în rezolvarea problemelor personale.

 

Scorpion – Pot apărea evenimente ieșite din comun, extravagante și destul de plăcute. Cei tineri sunt admirați ori se îndrăgostesc de o persoană total nepotrivită.

 

Săgetător – Feriți-vă să provocați noi conflicte, care au la bază datorii ori alte probleme financiare. Adversarii sunt mai prudenți, dar activi și lipsiți de simțul măsurii.

 

Capricorn – Reevaluările de azi vă vor ajuta să abandonați activitățile lipsite de succes financiar. Dați dovadă de răbdare și de putere de a analiză.

 

Vărsător – Încercați să ignorați neîmplinirile care vă tot „bântuie“, dar nemulțumirile ies la iveală imediat ce un amic vă întreabă cum vă simțiți.

 

Pești – Aveți nevoie de acordul celor din anturaj pentru a putea să schimbați tot ce nu vă place la actuala activitate comună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.