Acasă Horoscop Horoscop 04-02- 2009

Horoscop 04-02- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Nu vă arătați indulgent față de greșelile unei rude mai tinere, doar pentru a crea probleme unei persoane căreia aveți să-i plătiți niște polițe. Seara, vă recunoașteți greșeala!

Taur –  Nu vă place cum s-a amenajat un interior în care vă petreceți o parte din timp, însă nici nu aveți cum să cereți să se modifice ceva, pentru că ați refuzat să dați vreo sugestie.

 

Gemeni – Aveți o grămadă de treburi pe care le tratați cu indiferență, în primul rând pentru că nu sunt plătite corespunzător. Vă simțiți de altfel singur și cam lipsit de iubire.

 

Rac – Pentru a putea să terminați toată treaba, va fi necesară un fel de alianță. Chiar dacă nu vă place partenerul, gândiți-vă că nu este necesar decât până depășiți „pericolul“!

 

Leu – Una din multele dv. cooperări se dovedește cel puțin ciudată. Nu vi se dau bani, ci promisiuni. Nu vi se cere atenție, ci multă răbdare. Încercați să scăpați, dar nu reușiți! 

 

Fecioară – Aveți posibilitatea să reinstaurați armonia în familia dv. prin crearea unei echipe din membrii acesteia, care să lucreze pentru un scop comun. Aveți nevoie de multă răbdare!

 

Balanță – Nu mai suportați ironiile celor din anturaj, care consideră că nu aveți suficientă mândrie pentru a renunța la colaborările mai puțin tradiționaliste. Reacții pe măsură.

 

Scorpion – Presimțiri. Vi cere să participați la o ședință mai puțin obișnuită și aveți presimțirea că nu se va termina cu bine. Aveți dreptate, numai că nu sunteți implicat în deciziile „negative“.

 

Săgetător – Pentru a avea suficient timp pentru ceea ce vă place să faceți, nu dați suficientă atenție unor lucrări care cer multă atenție și meticulozitate. Veți fi „amendat“ pe loc!

 

Capricorn – Puteți pierde bani ori acte din cauza neatenției. Reacțiile dv. sunt exagerate chiar dacă nu se întâmplă nimic important. Aveți o instabilitate emoțională justificată.

 

Vărsător – Explicați pe înțelesul tuturor niște concepte complicate, fără să vă ceară nimeni să vă implicați. După-amiază, vi se oferă un post nou sau o schimbare de carieră.

 

Pești – Regăsiți încrederea pe care ați avut-o în rude și le cereți sfatul într-o problemă sentimentală care vă dă dureri de cap. Soluția o veți găsi însă tot singur, pe seară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.