Acasă Horoscop Horoscop 09-04- 2009

Horoscop 09-04- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – E cazul să te gåndești serios la problemele de sănătate. O durere lombară te poate scoate din ritm. Aveți o intuiție care se canalizează îndeosebi în obținerea banilor.

Taur –  Asiști la o discuție în contradictoriu între prieteni, așa că încearcă măcar să fii mai obiectiv. Sunteți stresat.

 

  Gemeni – Dacă vei pleca într-o călătorie, ai toate șansele să fii „Stan pățitul“ și să te trezești fără geamantan. Mulți bani vor cåștiga cei din anturaj (prietenii și rudele), care vă ascultă sfaturile cu atenție.

 

Rac – Te-ai îngrășat, hainele nu-ți mai vin, și sunt mai multe „dulciuri“ ca niciodată în frigiderul tău! Vă faceți alte noi relații sentimentale, dar nu încercați să le și exploatați din acest moment.

 

Leu – Ar fi nimerit să faci ceva să ieși din impas. Astrele ți-au pregătit o doză numai de noroc financiar.

 

Fecioară – Vei primi vești minunate, despre o posibilă afacere. Este un motiv în plus să sărbătorești cu familia. Cu cåt atmosfera este mai tensionată, cu atåt sunteți mai agresiv.

 

Balanță – Un fost bun prieten va încerca să îți recucerească încrederea. Este momentul să mai lași de la tine.

 

Scorpion – Persoana iubită este nervoasă. Chiar dacă nu cunoști motivul, încearcă să o faci să îți mărturisească.

 

Săgetător – Fii atent la cei din anturaj, care nu te văd cu ochi buni. O persoană råvnește la partenerul tău. |ncercați totuși să nu mai faceți eforturi în locul altora!

 

Capricorn – Te vei implica în prea multe proiecte. Vei lua decizii importante, care vor fi clare și pentru colegi. Vi se comunică oficial date importante pentru planurile de viitor la care lucrați de o lună de zile.

 

Vărsător – Nu vei avea energia necesară pentru a te ocupa de activități casnice. Vei solicita ajutorul familiei. Speranțele dvs. par să fie mai aproape de realizare.

 

Pești – Nu vei avea nevoie de ajutorul nimănui, nu vei fi solicitat deloc și vei face numai ceea ce vei vrea. Conflictele cu rudele tind să se permanentizeze și veți deveni curånd alergic la viața de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.