Acasă Horoscop Horoscop 11-02- 2009

Horoscop 11-02- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Nu mai aveți probleme de comunicare cu niciunul dintre șefi și nici persoana iubită nu vă mai critică. Vă puteți ocupa de activitățile dv. în liniște întreaga zi.

Taur –  Aveți un surplus de energie pe care nu știți cum să-l cheltuiți, așa că veți începe o nouă activitate. Îi influențați și pe cei din jur, fără a le da speranțe financiare.

 

Gemeni – Nu ați scăpat de intrigile adversarilor, dar pentru moment sunteți atent mai mult la viața de familie, deoarece cineva drag are probleme și nu-l puteți ajuta prea mult.

 

Rac – Descoperiți cu uimire că împotrivirea rudelor v-a ghidat spre luarea celor mai bune decizii. Cu toate că nu recunoașteți că au avut dreptate, le mulțumiți în gånd.

 

Leu – Sunteți din nou pus la încercare de solicitările mai mult sau mai puțin aberante ale șefilor. La fel de ciudate sunt și cererile rudelor apropiate și ale persoanei iubite.

 

Fecioară – Preferați să vă alegeți noi parteneri de „afaceri“, decåt să apelați la persoanele ce v-au refuzat cererile de împrumut. Orgoliul devine pentru dv. un cuțit cu două tăișuri.

 

Balanță – Este posibil să cåștigați o mare sumă de bani, dacă nu se amestecă în treburile dv. o rudă încăpățånată. Într-un astfel de caz, se va mai produce o veritabilă pagubă.

 

Scorpion – Sunteți ajutat de colaboratorii de sex opus mai mult decåt este necesar. Insistențele acestora vă irită și este posibil să apară discuții sau mici conflicte profesionale.

 

Săgetător – O rudă foarte apropiată suferă în tăcere și vă provoacă regrete de tot felul. Cei tineri se întålnesc cu persoana iubită și o ajută să depășească o situație familială dificilă.

 

Capricorn – Vă oferiți să ajutați persoanele mai vårstnice din anturaj, însă ar trebui să vă pregătiți pentru apariția unei situații mai puțin obișnuite ori a unui examen dificil.

 

Vărsător – Asistați la gesturile violente ale unui bun amic, dar nu luați niciun fel de atitudine, pentru că sunteți surprins. Reacția dv. este interpretată greșit de ceilalți martori.

 

Pești – Din păcate, toate părerile dv. proaste despre o persoană (rudă sau prieten apropiat) sunt confirmate de comportamentul acesteia. Supărarea s-ar putea să vă afecteze fizic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.