Acasă Horoscop Horoscop 12-02- 2009

Horoscop 12-02- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – În zadar ați făcut promisiuni, deoarece și azi veți face multe cheltuieli ori puține și mari. Rezultatul va fi cam același, adică veți rămåne din nou fără bani de buzunar.

Taur –  S-ar putea ca promovarea de azi să vă ia prin surprindere, fiind foarte ocupat cu restanțele în activitate. Cei care nu sunt promovați sunt încurajați și primesc „prime“.

 

Gemeni – Prin diplomație exemplară, reușiți să scăpați de angajamentele prea puțin promițătoare din punct de vedere financiar. Veți păstra doar contractele viabile.

 

Rac – Vă simțiți în siguranță cu puținele rezerve pe care ați reușit să le păstrați secrete față de partenerul de cuplu. Sentimentul de vinovăție e anulat de pretențiile exagerate.

 

Leu – Conștientizați brusc că sentimentele pe care le-ați înăbușit, le-ați ascuns ori le-ați transformat în altceva, se răzbună în cele mai neașteptate momente.

 

Fecioară – Partenerul de cuplu devine foarte important pentru dv. Depindeți mai mult decåt doriți de ajutorul pe care acesta este dispus să vi-l ofere, iar situația vă displace profund.

 

Balanță – Dați impresia că luați tot ce se întåmplă în jurul dvs. cu multă lejeritate, că nu prea vă pasă de critici, ofense și observații. Abordarea aceasta ascunde multă revoltă.

 

Scorpion – Partenerul de cuplu preia inițiativa și vă obligă să cheltuiți tot ce ați obținut în ultima vreme din contractele suplimentare. Pentru moment, nu aveți nimic de comentat.

 

Săgetător – Chiar dacă partenerul de cuplu va încerca să se impună iar și să vă oblige să renunțați la planurile dv. de viitor, veți avea grijă să faceți pe surdul. Bani prea puțini.

 

Capricorn – Vă oferiți să ajutați persoanele mai vårstnice din anturaj, însă ar trebui să vă pregătiți pentru apariția unei situații mai puțin obișnuite ori a unui examen dificil.

 

Vărsător – Brusc, orgoliul dvs. se manifestă în împrejurări în care altădată ați fi fost doar amuzat. Sunteți din ce în ce mai sever cu membrii familiei, deoarece aveți senzația că vă exploatează.

 

Pești – Vă asumați rolul de mentor pentru „tinerii“ din familie care încă nu s-au maturizat. Nimeni nu vă ascultă ori nu au deloc intenția să vă pună sfaturile în practică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.