Acasă Horoscop Horoscop 12-11- 2009

Horoscop 12-11- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Prietenii dvs. iau atitudine și refuză să vă ajute sau măcar să comenteze informațiile despre adversarii lor, pe care le-ați oferit neîntrebat.    

Taur – Îi scoateți la liman pe cei ce au uitat să predea lucrările la termenele contractuale și îi organizați pe toți cei ce apelează la serviciile dvs.

 

Gemeni – Nu vă puteți stăpâni pornirile amoroase! Vi se cere ultimativ să semnați niște acte care vă intrigă și vă cam îngrijorează.

 

Rac – Vă cheltuiți resursele de energie pentru a le da din nou ajutor celor ce v-au înșelat. Dacă sunteți despărțit de partenerul de viață, ocupați-vă mai mult de propria persoană și investiți în imagine!

 

Leu – Sunteți apreciat de toată lumea pentru rapiditatea cu care ați asimilat o serie de noi cunoștințe, iar acum nimeni nu vă mai poate neglija competența.

 

Fecioară – Sentimentul de nerealizare dispare definitiv și lasă locul unei suprasolicitări perene.

 

Balanță – Nu este deloc cazul să fiți invidios și nici nu trebuie să pozați în persoana nedreptățită.

 

Scorpion – Amestecați impresiile cu sentimentele și emoțiile și obtineți o stare de neliniște absolut nejustificată.

 

Săgetător – Din devotament pentru cel mai bun prieten, renunțați la o invitație sau la o facilitate pe care ați dorit-o de mult timp.

 

Capricorn – O situație neplăcută vă face să nu mai aveți încredere în nimeni, nici măcar în prieteni.

 

Vărsător – Nu asortați cum trebuie nuanțele articolelor de îmbrăcăminte sau acestea sunt atât de originale, încât toți întorc capul după dvs., pe stradă.

 

Pești – Chiar dacă vă considerați un om nenorocos, va trebui totuși să recunoașteți, față de amici, că ați avut șanse de afirmare multiple până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.