Acasă Horoscop Horoscop 12 noiembrie 2007

Horoscop 12 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Sunteți prinși într-un vârtej creativ ce altora li s-ar părea dificil. La dumneavoastră există o binecuvântată coincidență între sarcini și gusturi.

   Taur

Nu vă temeți de o instrospecție filozofică asupra vieții dumneavoastră, nu sunteți amenințați de efecte negative sau gânduri sumbre.

   Gemeni

Stați cu pistoalele pregătite, nu se știe niciodată când sunteți atacați de o persoană din anturaj. Dacă aveți un plan de rezervă, nu ezitați să-l aplicați.

   Rac

Sunteți capabili să faceți mai mult pentru cei dragi, deci nu stați pe gânduri când vine vorba de a le da ajutor. Aveți grijă cu membrii mai în vârstă ai familiei.

   Leu

Vă simțiți în largul dumneavoastră pentru că vă afișați ideile într-un spațiu mult mai larg decât sunteți obișnuiți și sunteți și apreciați pentru aceasta.

   Fecioară

Nu refuzați activitatea și mișcarea astăzi, este și sănătoasă, dar și captivantă pentru cei care caută noi plăceri sociale.

   Balanță

Veți fi surprinși de câte persoane veți găsi dispuse să vă acorde atenție dacă doriți o discuție pe teme mult mai elevate. Este un moment propice pentru proiecte pe termen scurt, cu efecte rapide.

   Scorpion

Cineva vă prezintă situația mult mai roz decât este, așa că încercați să găsiți pe cineva sceptic, pentru a echilibra balanța.

   Săgetator

Prietenii sunt foarte importanți pentru dumneavoastră și ar fi excelent dacă le-ați și arăta asta, măcar prin mici gesturi de curtoazie.

   Capricorn

Nu realizați cât efort ați depus și câtă energie ați consumat decât atunci când vă contemplați opera finală. Este timpul să primiți și laudele.

   Vărsător

Reușiți să vă descurcați mult mai bine cu o nouă cunoștință sau colaborator, ceea ce înseamnă că ați trecut peste anumite prejudecăți.

   Pești

Încercați să gândiți mai mult și apoi să vorbiți. Nu înseamnă că trebuie să tăceți de tot, ci doar să vă cumpăniți mult mai bine vorbele. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.