Acasă Horoscop Horoscop 12 octombrie 2007

Horoscop 12 octombrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Vă simțiți puțin în urmă cu multe lucruri. După câteva ajustări, veți vedea că totul se va rezolva cu bine.

   Taur

Vă simțiți neglijați și abandonați de persoana iubită, dar e posibil să fie doar o părere, așa că studiați cu multă atenție problema. Poate sunteți doar foarte sensibili astăzi.

   Gemeni

Sunteți foarte liniștiți și împăcați astăzi. După eforturile depuse și volumul de sarcini propuse, era și timpul să vă relaxați.

   Rac

Cercetați foarte bine dacă dețineți toate informațiile corecte referitor la ultimul proiect ce vi s-a dat în sarcină. Este posibil ca instinctele dumneavoastră să nu vă înșele.

   Leu

Sunteți concentrați doar pe problemele dumneavoastră, așa că apropiații și familia ar trebui să se reorienteze dacă vor ajutor. Nu va dura mult să vă rezolvați sarcinile propuse și le veți da din nou sfaturile dumneavoastră cunoscute.

   Fecioară

Aveți un surplus mare de energie ce vă sperie chiar și pe dumneavoastră. Nu încercați să-i dați de cap, nu vă va ține prea mult.

   Balanță

Trebuie să mai aveți grijă și de micile cumpărături, pentru că detaliile nu trebuie niciodată neglijate. Concentrați-vă mai mult pe ceea ce doriți sau aveți nevoie. 

   Scorpion

Treceți printr-o fază de puternică iluminare spirituală, care vreți nu vreți, vă va face să atingeți o nouă fază a vieții dumneavoastră.

   Săgetator

Din nou abilitățile dumneavoastră clarvăzătoare vă dau un mesaj din subconșient. Problema este că nu vă dați seama la ce vă folosește. E vorba doar de puțină răbdare, proiectul este doar în fază incipientă.

   Capricorn

Sunteți într-o poziție mult mai favorabilă decŒt vă așteptați, așa că nu pierdeți ocazia să vă faceți și un avantaj considerabil din acest lucru, dacă nu pentru dumneavoastră, măcar pentru colaboratori sau familie.

   Vărsător

Nu puteți sta degeaba și pace! Nu vă faceți griji, întotdeauna e ceva de făcut pe lângă casa omului, în special pentru persoane active ca dumneavoastră.

   Pești

Chiar dacă păreți puțin aerieni, tot observați tot ce se mișcă în jurul dumneavoastră. Nu vi se pare, chiar dacă așa vi se spune, că totul este prezentat în mod confuz. Cineva încearcă să vă inducă în eroare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.