Acasă Horoscop Horoscop 13-01-2012

Horoscop 13-01-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Nu aveți încotro și vă cereți scuze, chiar dacă nu vă face nicidecum plăcere să recunoașteți că ați greșit. Comportamentul dv. este criticat de colaboratorii mai vechi, dar este aprobat de șefi.

Taur – Îi puteți răni foarte ușor pe cei dragi prin vorbele spuse la mânie. Sunteți prea obosit pentru a vă mai putea ascunde cumva sentimentele. Din fericire, apare și o schimbare rapidă de dispoziție.

 

Gemeni – Se va înregistra o premieră în reacțiile dv. comportamentale. Deși nu păreți încăpățânat, rareori reușește cineva să vă influențeze, să vă poată convinge, că azi, să faceți ceva anume.

 

Rac – Descoperiți că oricât de mult ați munci, situația dv. financiară rămâne instabilă. Regretați zadarnic împrumuturile bancare făcute și renunțați să vă mai căutați și alte joburi suplimentare.

 

Leu – Vi se comunică date contradictorii și chiar vi se cere să acționați în două maniere total diferite. Preferați să-i puneți pe alții să rezolve dilemele și dv. luați o pauză prelungită. simț.

 

Fecioară – Nu doriți să renunțați la nicio activitate planificată pentru ziua de azi, cu toate că realizați că nu dispuneți nici de timpul, nici de energia suficientă. Implicare parțială și criticabilă.

 

Balanță  – Persoanele din anturajul intim se dovedesc neserioase, iar rudele par ipocrite atunci când va aproba. Preferați să-i considerați pe toți instabili și să finalizați singur activitățile.

 

Scorpion – Nu sunteți de acord cu cei care încearcă să vă demonstreze că este bine să vă extindeți activitatea și în alte multe domenii. Le cereți imperios și serios să dispară imediat din fata dv.

 

Săgetător – Aveți nevoie de multă răbdare pentru a depăși starea de tensiune care s-a instalat între dv. și partenerul de cuplu. O „revoluție“ în relații nu poate avea în niciun caz loc după-amiază.

 

Capricorn – Descoperiți că nu aveți nevoie de toate obiectele în care ați investit o grămadă de bani și regretați vremurile când traiul dv. era mult mai simplu și lipsit de stres. Seara, aventuri amoroase!

 

Vărsător – Indiferent de părerile celor din anturaj, nu veți renunța la exuberanța din ultimele zile. Puteți avea încredere în prieteni, mai ales dacă acceptați să le faceți o vizită în weekend.

 

Pești – Doriți să faceți numeroase schimbări în locuința dv., dar știți că nu vă veți descurca fără ajutor. Vă este din ce în ce mai greu să apelați la rude și atunci îi preferați pe vecini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.