Acasă Horoscop Horoscop 13-03- 2009

Horoscop 13-03- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Este cu siguranță ziua cea mai bogată în evenimente din această lună: primiți musafiri, plecați la drum ți trebuie să finalizați ți o parte din lucrările începute.

Taur – Cei care au copii au ți unele mici necazuri, mai mult din cauza comunicării defectuoase ți a grabei. Partenerul de viață este oarecum mai înțelegător, dar vrea să se impună cu orice preț, în orice condiții.

 

Gemeni – Multe drumuri, lungi ți scurte, vă ațteaptă întreaga zi. Nu aveți cum să ocoliți unele pagube, cu toate că inițial sunteți mulțumit de un fel de primă, ce vă asigură fonduri pentru surprizele pentru amici.

 

Rac – Din nou discuții despre schimbarea domiciliului. Cu toate că vă bucurați de o intuiție deosebită, faceți grețeli puerile.

 

Leu – Sunteți hipersenzual. Din nefericire, vorbiți foarte mult, pe un ton ridicat sau folosiți un limbaj nepotrivit, ața că nu ar fi de mirare să puneți punct unor relații sentimentale de-abia înfiripate.

 

Fecioară – Primiți ceva bani sau mici cadouri, care vă înseninează zilele. Pe neațteptate, va trebui să plecați la drum, dar este vorba de deplasări în aceeați localitate.

 

Balanță – Sunteți susținut de partener ți veți pregăti nițte surprize ca în povețti – exact ața cum doriți. Nu veți mai pleca nicăieri, pentru că simțiți nevoia să vă odihniți.

 

Scorpion – Cei tineri pot suferi din cauza unei bronțite, iar cei mai în vârstă au probleme din cauza dinților. Nu vă mai arde să primiți musafiri, ața că s-ar putea să nu răspundeți nici la telefon.

 

Săgetător – Vor exista momente când nu veți țti încotro să o luați. O veste neplăcută s-ar putea să vă îndemne să faceți un drum.

 

Capricorn – Cei care au copii trebuie să facă unele compromisuri pentru a se înțelege bine cu ei (s-ar putea să aveți surpriza să descoperiți că sunt mai înțelepți decât credeați, dar ți mai agresivi decât se cuvine).

 

Vărsător – Ca în fiecare zi, plecați seara în vizită la altcineva. Nu vă veți simți bine mai nicăieri, dar veți avea senzația că astfel faceți economie ți perseverați.

 

Pețti – Vă preocupă în cel mai înalt grad situația financiară. Cei care au copii cred că ei ar trebui să-i ajute mai mult ți îi judecă grețit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.