Acasă Horoscop Horoscop 13 noiembrie 2007

Horoscop 13 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Veți avea parte de mici sincope în activitatea cotidiană, pentru că aveți impresia că cineva nu este sincer pe deplin cu dumneavoastră.

   Taur

Dacă simțiți la un moment dat nevoia unei odihne sau relaxări, atunci încercați să vă faceți timp pentru câteva momente în care să uitați de muncă.

   Gemeni

Un conflict dintre dumneavoastră și un membru mai în vârstă al familiei sau un șef, vă strică toată ziua. Soluția optimă ar fi flexibilitatea.

   Rac

Nu vă ajută să purtați vreo amuletă norocoasă la proiectele pe care vi le propuneți, singura metodă ar fi să dați dovadă de mai mult tact.

   Leu

Comportamentul dumneavoastră nu va fi înțeles de la sine de prieteni, așa că încercați să vă justificați acțiunile și cuvintele spuse în anumite situații.

   Fecioară

Dacă vă simțiți mai triști sau mai pesimiști decât de obicei, alăturați-vă rapid unui grup de prieteni sau cunoștințe și comunicați cu ei pe teme comune.

   Balanță

Simțiți nevoia unei evadări, dar nu v-ați ales bine momentul, căci cineva apropiat are mare nevoie de sfaturi într-o problemă emoțională.

   Scorpion

Sfătuind pe cineva într-o problemă financiară, vă veți câștiga o poziție importantă și admirația unui șef sau coordonator.

   Săgetator

Nu vă îmbătați cu apă rece și nu vă alimentați cu vise nerealiste astăzi și aveți grijă că vă cam neglijați prietenii în utlimul timp.

   Capricorn

Dacă aveți chef de joacă sau distracție, găsiți pe cineva care să vă împărtășească opiniile, altfel veți avea parte de critici și opoziție.

   Vărsător

Sunteți din ce în ce mai irascibili, iar atitudinea dumneavoastră va deranja și câțiva dintre membrii autoritari ai anturajului. Procedați cu tact și discreție.

   Pești

Situația dumneavoastră financiară se îmbunătățește substanțial, dar feriți-vă de cheltuieli astăzi, căci veți regreta în week-end.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.