Acasă Horoscop Horoscop 14 noiembrie 2007

Horoscop 14 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Lăsați puțin deoparte activitățile distractive și reveniți la sarcinile de la serviciu. Alegeți-vă cu grijă prioritățile, altfel veți fi penalizați.

   Taur

Primiți niște informații de ultimă oră ce vă vor schimba ordinea de lucru. Nu disperați, este doar o modificare de plan, nu de viziune și vă va ajuta pe viitor.

   Gemeni

Chiar dacă vă simțiți extrem de stăpân pe forțele proprii, veți greși câteva lucruri minore. Nu disperați, din greșeli se învață cel mai bine.

   Rac

Un membru al familiei sau chiar partenerul dumneavoastră de viață reușește să vă interpreteze greșit toate faptele. Este doar o fază proastă prin care trece, stați liniștiți.

   Leu

Sunt multe fațete ale aceleiași povești, așa că nu vă aruncați direct la concluzii. Încercați să aveți mai mult tact cu unele persoane din anturaj.

   Fecioară

În sfârșit cineva va vedea că dumneavoastră munciți serios și eficient și vă va da meritul cuvenit. Profitați și răsfățați-vă puțin.

   Balanță

Afacerile sau controlul căminului vă cam scapă printre degete. Ori chemați cavaleria în ajutor, ori vă faceți că nu observați nimic.

   Scorpion

Este una din acele zile în care cel mai bun lucru pe care puteți să-l faceți este să stați deoparte, eventual cu prietenii, și să nu faceți nimic.

   Săgetator

Cineva vă impune să terminați o treabă mai repede decât preconizați, dar nu doriți să faceți ceva de mântuială, așa că intrați într-un conflict.

   Capricorn

Revedeți toate realizările pe care le aveți și vedeți dacă acesta este drumul care vă convine, pentru că odată porniți, nu mai e cale de întoarcere.

   Vărsător

Chiar dacă sunteți ferm convinși că aveți dreptate, ar fi bine să nu luptați împotriva curentului, căci situația este destul de complicată.

   Pești

Dacă primiți un ajutor nesperat, nu-l refuzați, este începutul unei relații de asociere pe termen lung, destul de avantajos pentru amândouă părțile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.