Acasă Horoscop Horoscop 15 noiembrie 2007

Horoscop 15 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Oricât de tentați ați fi, astăzi nu vă lăsați prins de vise și imaginație, căci cei din jur au mare nevoie de luciditatea dumneavoastră proverbială.

   Taur

Nivelul dumneavoastră intelectual este extrem de ridicat astăzi, iar puterea de muncă va fi influențată în bine. Profitați și faceți-vă remarcați.

   Gemeni

Cantitatea mare de sarcini vă copleșește, mai ales că cei din jur nu vă sunt de niciun ajutor. Aveți destule resurse pentru a ieși din impas.

   Rac

Șeful sau asociatul vă dau sarcini ce vă vor influența viața personală. Dacă lucrați la domiciliu, veți avea probleme cu vecinii.

   Leu

Mândria dumneavoastră vă împiedică să vedeți realitatea așa cum este de fapt. Sunteți puși în fața unei decizii dificile, așa că bazați-vă pe instinct.

   Fecioară

Faptul că sunteți așa de organizați și meticuloși stârnește invidia celor din jur. Vedeți-vă liniștiți de treabă, în curând veți vedea câștigul acestui stil de viață.

   Balanță

Luați lucrurile pe rând și nu veți fi în postura unui om prins până peste cap și copleșit de sarcini. V-ar prinde bine o planificare a muncii.

   Scorpion

Aveți suficiente informații pentru a face demersurile necesare planului pe care îl aveți în minte de multă vreme. Nu puteți avea șanse de câștig, dacă nu riscați puțin.

   Săgetator

Nu neglijați detaliile proiectului demarat, sunt mai importante decât imaginea de ansamblu. Stați pregătiți, veți fi nevoiți să improvizați.

   Capricorn

E vremea să stați și să culegeți roadele unei munci realizate mai demult. Poate fi în plan profesional, personal sau orice altceva, tot succese importante veți obține.

   Vărsător

Concentrați-vă strict la sarcina pe care o aveți pentru astăzi, altfel veți avea parte doar de confuzie. Nu cereți ajutor de la autorități, veți fi dezamăgiți.

   Pești

Familia și prietenii vă sunt de mare ajutor astăzi, cu condiția să îi și solicitați în problemele care vă deranjează. Este momentul propice unei munci în grup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.