Acasă Horoscop Horoscop 16-11- 2009

Horoscop 16-11- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Nu numai amabilitatea caracterizează starea dvs. din această zi, ci și senzualitatea și un soi de altruism exagerat.     

Taur –  Se pare că ieșiți din tiparul comportamental normal – cu toate că nu ar trebui să mergeți la serviciu, aproape sigur o veți face, iar prietenii dvs. sunt la fel de „neliniștiți“ și vă ajută să exagerați.

 

Gemeni – Cei care stau acasă precis vor primi în vizită o persoană foarte serioasă și puternică din toate punctele de vedere.

 

Rac – Nu stau pe acasă (vor pleca foarte devreme, fie la serviciu, fie fără multe pregătiri la prietenii din altă localitate).

 

Leu – Sunteți printre persoanele care lucrează mult, dar se bucură și de o senzualitate foarte sănătoasă.

 

Fecioară – Vă dedați plăcerilor, cu toate că persoana iubită încearcă să vă scoată din casă ori să vă antreneze într-o ocupație casnică (aprovizionarea pentru săptămâna viitoare).

 

Balanță – Aveți casa plină de musafiri pe care din păcate nu-i prea agreați, așa că nu ar fi de mirare să lăsați totul în grija familiei și să plecați la prieteni sau la rudele apropiate.

 

Scorpion – Banii mulți pe care i-ați primit în ultima perioadă vă împing parcă de la spate. Veți face multe drumuri scurte.

 

Săgetător – Acei nativi care au plecat în călătorii lungi luna trecută au mult de lucru și continuă să primească sume de bani și cadouri.

 

Capricorn – Vă întâlniți cu prietenii și luați niște decizii importante. Personalitatea dvs. fiind foarte puternică îi influențează pe toți cei cu care intrați în contact.

 

Vărsător – Este posibil ca din cauza exceselor alimentare să se declanșeze dimineața o colică abdominală.

 

Pești – Ziua începe prin recuperarea unor sume pe care le „investiți“ imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.